Lifestyle

ĐAK SPORT POKLANJA 2.000 RSD POPUSTA ZA KUPOVINU BILO KOG PARA PATIKA

Back To School – Delimo radost aktivnog života sa vama

ĐAK SPORT POKLANJA 2.000 RSD POPUSTA  ZA KUPOVINU BILO KOG PARA PATIKA

Promo

S radošću i uzbuđenjem vam predstavljamo Đak Sport, vašu istinsku podršku na putu ka zdravom i aktivnom životu. U ovom posebnom trenutku, dok se vraćamo školskim klupama i sportskim terenima, želimo da podelimo sa vama nešto izuzetno – ne samo sportsku opremu, već i emocije, pažnju i pažljivo odabrane poklone.

Kompanija Đak olakšava početak školske godine i tim povodom poklanja 2.000 rsd popusta za kupovinu bilo kog para patika (čak i sniženih).

To nije samo novčani iznos, to je prilika da ostvarite svoje sportske snove, da zakoračite hrabro napred ka terenu vaših želja. Bez obzira da li sanjate o trkama, skokovima ili prosto uživanju u svakodnevnim radostima, Đak Sport je uz vas.

Promo

 

Dok koraci donose radost, a tereni postaju igrališta snova, želimo da znate da Đak Sport nije samo prodavnica. Đak je deo vašeg puta, deo vašeg uzleta ka novim sportskim visinama.

Promo

 

Spremite se za povratak u školu, pustite mašti na volju i izrazite svoj modni način oblačenja. Šarena i vesela odeća je hit. Cool patike, trendi i urbani izgled su uvek u modi.  Bez obzira na uzrast, ĐAK SPORT, multibrend lanac sportske opreme ima sve što je potrebno da odrazite vašu ličnost i zablistate u školi.

U njihovoj ponudi je veliki izbor modela poznatih svetskih brendova, kao što su: Nike, Adidas, Skechers, Reebok, Puma, Kappa, New Balance, Hummel, do Converse, Under Armour, ali i mnogih drugih.


Više nema mesta za čekanje, akcija je već počela i traje do 30. septembra i odnosi se na kupovinu bilo kog para PATIKA (čak i sniženih). Poklon od 2.000 rsd popusta moći ćete da iskoristite u svim Đak Sport radnjama širom Srbije. Osim toga, Đak online platforma je tu da vam omogući da iskoristite svoj vaučer i obavite kupovinu uz maksimalnu udobnost i praktičnost.

Promo

 

Prigrlite priliku, koristite svoj poklon popust i prepustite se avanturi sporta i emocija. Đak Sport je tu da vam pomogne da učinite svaki korak magičnim.

Komentari (0)

Loading