Lifestyle

Samsung Galaxy Z Flip5 - Saveznik vašeg originalnog stila

Savremena tehnologija nam omogućava da umetnost istražujemo na potpuno novi način, dok nam Samsung Galaxy Z Flip5 daje priliku da izrazimo svoju kreativnost sa svojim impresivnim i naprednim kamerama. Ovaj telefon nije samo uređaj, to je čarobna četkica modernog doba, koja vam omogućava da stvorite umetnička dela koja će vas inspirisati i zadiviti

Samsung Galaxy Z Flip5 - Saveznik vašeg originalnog stila

Dragan Stevanovic

Glavna kamera sa visokom rezolucijom omogućava vam da uhvatite svaki detalj sa neverovatnom jasnoćom. Bez obzira da li ste na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, boje će biti živopisne i autentične, pružajući vam idealnu podlogu boja za vaše kreativne projekte. Sa ovim fotografijama vaše društvene mreže, portali, sajtovi ili prezentacije biće savršene. 

Dragan Stevanović

 

 

Zahvaljujući većem Flex Window ekranu selfiji će postati više od običnih trenutaka - biće to prava umetnička dela koji oslikavaju vašu individualnost. Jednostavno pomoću FlexCam kamere je  svaki ugao tvoj najbolji ugao. Bez obzira na to koju kameru izabereš, Galaxy Z Flip5 će ti sve olakšati. Na tebi je samo da usavršiš umetnost poziranja. Ukoliko pored poziranja, voliš i slatkiše, ovog leta kompanija Samsung i Ferdinad knedle imaju za tebe pravu poslasticu.

 

„Flipni Ferdinand knedlu i osvoji telefon“

Ferdinad knedle su inspiraciju za „Flipni knedlu“ pronašli u novom Samsung Galaxy Z Flip5 telefonu. Izaberi svoju omiljenu Ferdinand knedlu, fotografiši je, objavi je na svom otključanom instagram profilu, taguj @samsungsrbija i @ferdinand_koncept i možeš da osvojiš Samsung Galaxy Flip5. Sve detalje konkursa možete pronaći na instagram profilu @ferdinand_concept. Konkurs traje do 30. septembra.

Dragan Stevanović

 

 

Fenomenalne fotografije bez korišćenja ruku

Dok uživaš u svojoj omiljenoj kendli, možeš da snimiš  impresivne fotografije bez korišćenja ruku iz kreativnih uglova pomoću funkcije FlexCam, a pomoću Flex Mode načina rada moguće je brzo i jednostavno gledati i uređivati snimke. Možete lako prilagoditi ton boje ili brisati slike na Flex Window ekranu pomoću opcije brzog pregleda. Pri fotografisanju prijatelja, Dual Preview omogućuje im da se vide na Flex Window ekranu, gde za savršene snimke mogu napraviti prilagođavanja u realnom vremenu. Pomoću stabilizacije kamere Super Steady korisnici mogu dobiti glatke snimke u pokretu, dok uz Auto Framing niko neće biti isključen s fotografije.

Osim toga, pametne funkcije kamere Galaxy Z Flip5 pružaju vam mogućnost da istražite različite stilove i tehnike fotografisanja. Bilo da želite da eksperimentišete sa noćnim fotografijama, panoramama ili makro snimcima, Galaxy Z Flip5 će biti vaše kreativno igralište na kojem možete da pomerate granice svoje mašte.

Dragan Stevanović

 

 

Samsung Galaxy Z Flip5 nije samo telefon, već alat za stvaranje, istraživanje i povezivanje. Sa većim prednjim ekranom i naprednim kamerama koje vas pozivaju da se izrazite na novi način, ovaj uređaj postaje neizostavni akseoar za vaše vaše umetničke, kreativne avanture. Bez obzira da li ste zaljubljenik u fotografiju, ilustraciju ili samo želite da izrazite svoj jedinstveni stil, ovaj telefon je vaša čarolija koja može da stane u džep. Sada je vreme da se prepustite inspiraciji i stvorite umetnička dela koja će obogatiti vaš životni stil.

Više detalja o Samsung Galaxy Z Flip5 telefonima možete naći na linku

Komentari (0)

Loading