Lifestyle

“TESLA PALACE” KRAGUJEVAC stambeno – poslovni kompleks PRVI KONDOMINIJUM U KRAGUJEVCU: Pronašli smo savršeno mesto za vašu porodicu

PRVI KONDOMINIJUM U KRAGUJEVCU

“TESLA PALACE” KRAGUJEVAC stambeno – poslovni kompleks PRVI KONDOMINIJUM U KRAGUJEVCU: Pronašli smo savršeno mesto za vašu porodicu

Promo

Prodajni vikend TESLA PALACE održaće se od petka 08. septembra do nedelje 10. septembra, u Kragujevcu. Tom prilikom svi posetioci imaće mogućnost da se direktno upoznaju sa projektom.

U toku prodajnog vikenda čekaju vas razne pogodnosti koje uključuju promotivne cene kvadrata. Postanite vlasnik nekretnine u prvom kondominijumu u Kragujevcu po specijalnim cenama. Kupcima se nudi mogućnost plaćanja na rate.

Promo

 

Kragujevac je grad koji oduvek smelo ide u korak sa vremenom i biva pionir u pogledu istorijsko-kulturnih dešavanja u Srbiji. Baš u Kragujevcu je osnovana prva gimnazija u Srbiji - 1833. godine, prvi Licej - 1838. godine, u tom periodu tokom 1835. godine, Kragujevac dobija i prvo pozorište - Knjaževsko-serbski teatar, koji na poziv kneza Miloša osniva Joakim Vujić.

Zahvaljujući prvom luksuznom kondominijumu “Tesla Palace” - Kragujevac još jednom pokazuje da je grad inovacija i budućnosti.

Promo

 

“Tesla Palace” kondominijum predstavlja savremeni koncept stanovanja, koji značajno olakšava i unapređuje svakodnevni život porodičnih ljudi u najlepšem delu Kragujevca. Prostor kompleksa obuhvata oko 32.000 m2. Kondominijum omogućava svojim stanarima da uživaju u udobnosti i privatnosti sadržaja koji su namenjeni upravo njima – spa centar, bazen, park pun zelenila i čistog vazduha, igralište za decu, privatni parking i garaža. Spoj savremenog i komfornog, pažljivo dizajniranog prostora, biće savršeno mesto za život korisnika različitih interesovanja i starosne dobi.

Promo

 

Projekat je koncipiran tako da uspostavlja sklad između prirode i svakodnevnog života, u kome je tehnologija neizostavni element. Pored moderne materijalizacije i tehnologije građenja, prostorna organizacija  doprinosi potpunoj funkcionalnosti. Prilikom projektovanja kondominijuma primenjena je ideja prostornog prožimanja unutrašnjosti i okoline, primenjeni su propisani standardi za projektovanje i time je postignut efekat udobnosti u stanovima. Ovakav pristup projektovanju omogućava formiranje bogatog sadržaja objekta, smatrajući ga za svoj osnovni zadatak - čiji je krajnji cilj svakodnevni  život visokog standarda.

Promo

 

Svi materijali su pod sertifikatom visokih ekoloških standarda.

Kondominijum “Tesla Palace” u Kragujevcu biće useljiv do kraja 2023. godine, tako da će u ovom delu Srbije jedino stanari pomenutog inovativnog kompleksa slaviti Novu godinu u svom novom domu, o kakvom su oduvek maštali.

Promo

 

“Tesla Palace” kompleks projektovan prema najmodernijim standardima življenja za celu porodicu. Osetite toplinu svog doma. Dom koji zaslužujete. Dom gde je porodica. Dom gde su prijatelji. Dom gde ste vi najbolja verzija sebe.

Komentari (0)

Loading