Lifestyle

Šta uopšte staje u minijaturne torbice poznatih ličnosti?

Ako ste mislili da je trend malih torbi početo tek skoro, razmislite ponovo. Žene nose male torbice poznate kao „retikule“ od ranih 1900-ih. Ove kompaktne torbe na vezice često su bile pravljene od iste tkanine od haljina koje su dame nosile, kao produžetak džepova ili zbog nedostatka istih. Kako je vreme odmicalo, postajale su sve sofisticiranije u dizajnu, što ih je činilo još traženijim kao savršenim ogledalom trenda

Šta uopšte staje u minijaturne torbice poznatih ličnosti?

Promo

Već duže vreme svi su ponovo zaljubljeni u minijaturne torbe, a ništa manje ih ne obožavaju ni poznate dame. Pomažu da vaš izgled bude elegantniji i glamurozniji. Iako neki smatraju da te torbe predstavljaju odraz minimalizma, drugi smatraju da možemo osećati slobodnije dok nosimo malu torbu zbog njene mobilnosti, većina na ove torbice gleda kao na potpuno nepraktičnu stvar. Jer postvaljaju pitanje šta uopšte može da stane tu?

Mi smatramo da za sve što je jednoj dami nephodno ima mesta, ličnu kartu, karmin i olovku za usta, ključeve od stana. Međutim telefon standradne veličine najčešće ne bi našao dovoljno prostora u ovakvoj torbici, ali Samsung Galaxy Flip5 zauzima znatno manje mesta! Ovaj šarmantni pametni telefon, više je nego savršen aksesor za ovakve vrste torbica. Takođe na njegovom spoljašnjem ekranu možemo imati različite vrste kartica kao što su platne kartice, članske i poklon kartice, kuponi, check in karte i karte za različite eventove i time dodatno uštedimo mesta.

Promo

 

A Galaxy Flip5 rešava jos jednu muku većine devojaka, a to je činjenica da pruža savršen ugao slikanja. Flex režim koji omogućava savijanje ekrana, takođe omogućava i postavljanje telefona u različite uglove i samim tim garantuje savršene slike iz izlaska ili sa putovanja, jer vam dozvoljava da na taj način bez problema iskoristite sve promene osvetljena u okruženju i manipulišete senkama i kontrastima.

Promo

 

Tako zbog svoje savitljivosti i Flex Windowa koji se nalazi na spoljašnjoj strani veoma je koristan za pravljenje boljih selfija i grupnih slika, jer vam omogućava da se slikate zadnjom kamerom dok se sve vreme ogledate na spoljašnjoj strani telefona. To je odlično i kada vas prijatelji slikaju, jer možete napraviti izmene u realnom vremenu i sigurno ćete biti zadovoljni finalnim proizvodom.

Promo

 

Zbog toga smo sigurni da je ovaj telefon menja i klasični pametni telefon konvencionalne veličine kao i profesionalni fotoaparat, ali i card holder, i zato je glavna „caka“ kako da vam u vašu minijaturnu torbu stane i više nego što je zapravo neophodno. 

Više informacija o ovom uređaju možete naći na linku https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-flip5/

Komentari (0)

Loading