Lifestyle

Oseti WOW filling i prepusti se uživanju

U proteklom periodu pojavio se veliki broj komentara na pitanje „IMAŠ LI OSEĆAJ ZA FILLING”. Neki su mislili da je Smoki napravio slovne greške, neki su bili veoma duhoviti, ali ono što je sigurno jeste da pomenuti tizer nikoga nije ostavio ravnodušnim i da sa njim – nema greške!

Oseti WOW filling i prepusti se uživanju

Promo

Ubrzo nakon toga, lansiran je neodoljivi Smoki WOW – jedinstven i inovativni proizvod, toliko ukusan i uzbudljiv da originalni Smoki i celu kategoriju flipsa podiže na još viši nivo uživanja i vrednosti i daje jedinstveni „WOW filling” sa svakim zalogajem!

Svojim šarmom i neodoljivom hrskavošću oduševio je čak i one najzahtevnije sladokusce, budući da dolazi u dva ukusa sa bogatim punjenjem - jedinstveni prepoznatljivi kikiriki i čokoladni fil. Novi Smoki došao je i u do sada neviđenom, atraktivnom obliku koji dodatno pojačava vezu sa kikirikijem, glavnom karakteristikom Smoki brenda.

Promo

 

 

Smoki WOW nije samo grickalica, već je i WOW doživljaj! Punjenje iznutra i hrskava tekstura spolja čine ovu poslasticu neodoljivom za sve generacije. Smoki je uspeo ne samo da očuva tradiciju brenda, već i da je podigne na sasvim novi nivo.

 

Kroz pola veka svog postojanja, Smoki je prošao brojne faze, ali je prepoznatljivi ukus uvek ostao isti. Danas, Smoki WOW možete da vidite i kroz potpuno drugu prizmu – novu kampanju koja nam otvara vrata jednog novog, WOW sveta - razigranog, veselog i originalnog, gde se đuska i peva na svakom koraku i uživa u jedinstvenom WOW osećaju koji budi želju da ga iznova oživimo. Upečatljiva scenografija u pop art stilu zaokružila je Smoki WOW priču na najbolji način, a jedina dilema je sada koji odabrati - KIKIRIKI ili ČOKO FILLING?

Promo

 

 

Smoki WOW svojim neodoljivim ukusom je za veoma kratko vreme oduševio sve ljubitelje ovog brenda i postao pravi izbor u trenucima prepuštanja punom ukusu kikirikija i čokolade. Ukus koji decenijama toliko volite, bogatiji je nego ikad pre, hrskav spolja, punjen iznutra!

 

Jedinstveni „WOW filling” osetićete prilikom svakog zalogaja.

 

Zato kada budete hteli da se prepustite potpunom uživanju, odaberite vaš omiljeni Smoki WOW i budite sigurni da uz Smoki, nema greške!

 

 

 

Komentari (0)

Loading