Lifestyle

Magija je stigla u Portonovi: Svečanim paljenjem više od 20.000 lampica na jelci počela praznična sezona

Sinoć je svečanim paljenjem lampica na novogodišnjoj jelci na Marina trgu u Portonovom zvanično počela praznična sezona u ovom primorskom rizortu.

Magija je stigla u Portonovi: Svečanim paljenjem više od 20.000 lampica na jelci počela praznična sezona

Portonovi

U 18 sati zasijalo je više od 20.000 lampica, koliko ih broji jedna od najvećih jelki u regionu, visoka čak 13 metara. Pored jelke i dekoracije od prethodnih godina, u Portonovom se ove godine nalaze i mnogi novi elementi dekoracije i mesta za fotografisanje koja mame uzdahe gostiju.

Ceremoniju su sinoć ispratili mališani iz dečijih horova „Boka School International“ iz Portonovog i „D-moll“ iz Podgorice. 

- Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje nas čekaju tokom decembra i januara, a najveći deo aktivnosti, odnosno 16 dana, 16 koncerata, 16 dana prazničnog bazara, kreće od 23. decembra do 7. januara - kazala je direktorka marketinga i komunikacija u Portonovom Adrijana Husić.

Portonovi

 

Husićeva je istakla da ih u Portonovom posebno raduje što ove godine vlada veće interesovanje gostiju i posetilaca da praznične dane provedu na moru i što gosti biraju baš Herceg Novi za posetu.

- Iako možda nije tipično da novogodišnje praznike provodimo na moru, brojne aktivnosti koje smo organizovali prošle godine učinile su da Portonovi bude prepoznat kao adresa gde zabava traje cele godine. Herceg Novi je uvek slovio za primorski grad koji živi zimi i verujem da poslednjih godina doprinosimo da tako bude opet. Zajedno sa gradom, uz aktivnosti kao što su praznični bazar i koncertne sezone, uz „Praznik mimoze“, verujemo da ćemo iz godine u godinu privlačiti sve veći broj gostiju - dodala je Adrijana Husić. 

Portonovi

 

U Portonovom je trenutno aktuelna posebna ponuda za smeštaj sa početnom cenom od 192 evra po noćenju za dve osobe, koja je dostupna do 31. januara i uključuje mnogobrojne pogodnosti kao što su besplatne masaže, doručak, korišćenje teretane i mnogo drugih pogodnosti.

Atmosfera u Portonovom će se zahuktati od 23. decembra do 7. januara kada je na Marina trgu planiran bazar uz svakodnevne koncerte i svetlosni spektakl. Praznični bazar biće otvoren radnim danima od 16 do 23 časa, a vikendom i praznicima od 11 do 23 i nudiće posetiocima različite delicije: palačinke, priganice, krofne, burgere, krilca, „pizze“ i još mnogo raznih specijaliteta. Kada se govori o koncertu, u Portonovi stižu regionalni i svetski poznati izvođači: Michael Jackson Tribute band, Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, trio Gušt, Tijana Bogićević, bendovi Girls Boys and Toys, Remake, Low Voltage i Ognjen Gvozdenović, DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of '80s hitove. 

Portonovi

 

Pred početak praznične sezone Portonovi je zabeležio još jedno značajno postignuće – sredinom novembra rizort je posetio milioniti gost ove godine, svakako zahvaljujući velikom broju događaja organizovanih u 2023. godini.

- Događaji koje smo organizovali jedan su od razloga zašto su baš Portonovi  i One & Only Portonovi bili epicentar dešavanja. Ono što nam je podstrek u 2024. jesu komentari o kvalitetu usluge, samoj ponudi koju kao rizort imamo 365 dana u godini zahvaljujući zakupcima, ali i nova otvaranja koja očekujemo već u prvoj polovini godine, čime ćemo dodatno obogatiti ponudu i dati razlog više da upravo Portonovi bude destinacija za život i odmor - zaključila je Adrijana Husić. 

Kalendar događaja u Portonovom možete pogledati na linku.

Za više informacija i rezervaciju smeštaja kontaktirajte [email protected] ili +382 67 932 999, a za sve dodatne informacije o događajima možete kontaktirati sa [email protected].

 

Komentari (0)

Loading