Lifestyle

Obradujte sebe i svoje najbliže omiljenim proizvodima iz Lilly drogerija!

Praznična čarolija već je pokucala na naša vrata, a zajedno sa njom sada već tradicionalno stigao je i Lilly Drogerie novogodišnji katalog.

Obradujte sebe i svoje najbliže omiljenim proizvodima iz Lilly drogerija!

Lilly drogerie

Tim povodom održan je događaj u drogeriji u TC „Galerija“, gde su prisutni gosti imali priliku da dožive novogodišnju bajku i uživaju u brojnim zanimljivim aktivnostima, ali i da se među prvima upoznaju sa svim pogodnostima kataloga. 

Katalog sadrži samo deo praznične ponude koja je u celini dostupna na www.shop.lilly.rs, a važi od 15. 12. 2023. do 15. 1. 2024*. Članovi „Loyalty“ kluba mogu uživati u popustima već od 1. decembra.

Lilly drogerie

 

Osim što možete da pronađete omiljene proizvode po neverovatnim cenama, katalog će vam sigurno pomoći da dobijete inspiraciju za poklone koji će obradovati vama drage ljude. Vaše je samo da zamislite poklon, a „Lilly“ će svojom prazničnom magijom ponuditi veliki izbor proizvoda, setova i asesoara po svačijem ukusu.

Lilly drogerie

 

Ali ni tu nije kraj iznenađenjima, budući da se kompanija AU„ Lilly Drogerie“ konstantno zalaže za zaštitu životne sredine i podiže svest o važnosti odgovornog ponašanja prema planeti. Svi potrošači koji po isteku trajanja kataloga, od 1. 2. 2024. do 1. 3. 2024, vrate katalog u najbližu „Lilly“ drogeriju, ostvaruju popust od 15 odsto na ceo račun. Za jedan katalog važi jedan popust, posle čega će ih kompanija reciklirati i donirati novčana sredstva.

Želimo vam srećne praznike!

Lilly drogerie

 

*Pomenute akcije ne odnose se na ponude u objektima na aerodromu „Nikola Tesla“, gate C4, i na Zlatiboru.

 

Komentari (0)

Loading