Lifestyle

DREAM BIG! Premijera novih MINI modela koji osvajaju na prvi pogled – MINI Cooper & MINI Countryman

Pod sloganom „DREAM BIG“ kompanija „Delta Motors“ premijerno je predstavila nove modele MINI Cooper i MINI Countryman kojima počinje revolucionarna MINI era okrenuta ka budućnosti i inovacijama.

DREAM BIG! Premijera novih MINI modela koji osvajaju na prvi pogled – MINI Cooper & MINI Countryman

Promo

Ljubitelji brenda uživali su u sjajnoj atmosferi i muzičkom nastupu pop pevačice Sare Jo, dok su MINI zvezde večeri osvojile srca prisutnih modernim dizajnom i inovacijama.

Novi MINI Cooper – zabava koja ne prestaje

 

Promo

 

 

Sinonim za uzbudljivu vožnju, MINI Cooper, u najsvežijem izdanju donosi sofisticirani spoj prepoznatljive MINI tradicije i savremenih tehnologija koji vožnju pretvaraju u nezaboravnu zabavu. Već na prvi pogled, može se videti da je reč o atraktivnom automobilu izvrsnih performansi koji je uvek spreman za avanturu, pružajući izvrstan karting-osećaj na putu.

Peta generacija MINI Coopera ima minimalistički i moderan dizajn. Opcioni panoramski stakleni krov čini unutrašnjost posebno svetlom i prijatnom. Novi MINI Cooper je potpuno električan i dostupan je u dve varijante – Cooper E i Cooper SE (snažnija verzija). MINI Cooper E ima domet od 305 km, dok MINI Cooper SE raspolaže sa 402 km (*po WLTP standardu).

Moderan enterijer i savremena tehnologija

Enterijer nove generacije MINI modela je moderan i digitalno orijentisan, a korisničko iskustvo je podignuto na potpuno novi nivo. Unutrašnjost je minimalistički koncipirana i sadrži svedeniji broj komponenti koje su dizajnirane po najvišim standardima.

Okrugli OLED ekran visoke rezolucije pravi revoluciju u korisničkom doživljaju, a zahvaljujući MINI operativnom sistemu 9, svim funkcijama vozila se može upravljati intuitivno pomoću dodira ili glasovne kontrole. Novi sistemi asistencije sada još više olakšavaju svakodnevnu vožnju, parkiranje nikad nije bilo lakše, jer je to sada moguće učiniti i pomoću mobilnog telefona.

Promo

 

 

 

Novi MINI Countryman – uvek spreman za avanturu

Najbolji saputnik u svakoj avanturi u svojoj trećoj generaciji donosi niz inovacija. Novi MINI Countryman je idealan partner na svakom putovanju, jer pored izvrsnih performansi pruža i poseban komfor zbog većih dimenzija u odnosu na svog prethodnika. Opcioni panoramski stakleni krov s prednjom polovinom koja se može otvoriti vožnju čini znatno atraktivnijom. Moderan eksterijer karakterišu jasne i izražajne linije uz prepoznatljive detalje koji su tipični za MINI automobile.

Promo

 

 

Prvi put i u električnoj verziji

Novi MINI Countryman od sada je dostupan i u električnim varijantama. MINI Countryman E nudi domet od 462 km, a u ponudi je i potpuno električni MINI Countryman SE ALL4 sa dometom od 433 km (*po WLTP standardu).

Promo

 

 

Pored električnih, dostupne su i verzije sa inovativnim i efikasnim benzinskim motorima. Reč je o MINI Countryman C sa pogonom na prednjim točkovima, kao i MINI Countryman S ALL4 sa pogonom na svim točkovima. Tu je i MINI Countryman JCW ALL4 sa uvećanom snagom i pogonom na svim točkovima. Novi MINI Countryman takođe će biti dostupan i u dizel varijanti.

Opcije koje vožnju pretvaraju u uživanje

Enterijer novog MINI Countrymana donosi najveći nivo komfora do sada. Instrument-tabla funkcioniše u potpunosti bez dodatnog ekrana iza volana, a sav relevantan sadržaj projektuje se na opcionalni head-up displej. Centralni OLED ekran je okrugao, a uz MINI operativni sistem 9 svim funkcijama se može upravljati intuitivno dodirom ili glasom.

Grafički prikaz sadržaja je moderan sa izraženim fokusom na važnim opcijama. Gornji deo prikazuje relevantne informacije u vezi s vozilom, kao što su brzina i status baterije, dok su u donjem delu stavke menija: navigacija, mediji, telefon i klima, koji se mogu direktno izabrati u bilo kom trenutku. Svim ostalim funkcijama može se pristupiti preko menija na isti način kao na pametnom telefonu. U novom MINI Countrymanu brojne funkcije se mogu kontrolisati korišćenjem glasovnog ličnog asistenta.

Promo

 

 

 

Digitalne inovacije za fantastično iskustvo

Prvi put MINI Countryman nudi i poluautomatsku vožnju pri brzini od 60 km/h. Do ove brzine vozač može da skloni ruke sa volana pod uslovom da nastavi pažljivo da prati saobraćaj. Kao i kod novog MINI Coopera, parkiranje je olakšano uz sisteme asistencije, kao i mogućnošću parkiranja pomoću mobilnog telefona.

Upoznajte lično nove MINI modele!

Iskoristite priliku i među prvima upoznajte nove modele u MINI prodajnom salonu (Radnička 8, Beograd) do 26. decembra, posle čega se druženje sa ova dva noviteta nastavlja u Galeriji Beograd u The BMW Storeu, gde će novi MINI Cooper i MINI Countryman biti izloženi od 27. decembra do 4. januara.

 

 

Komentari (0)

Loading