Lifestyle

SAMSONITE - BREND KOJI ĆE ZADOVOLJITI KRITERIJUME NAJZAHTEVNIJIH PUTNIKA

Kompanija Brand Point d.o.o. ovlašćeni je zastupnik brenda SAMSONITE za Republiku Srbiju od 2016. godine.

SAMSONITE - BREND KOJI ĆE ZADOVOLJITI KRITERIJUME NAJZAHTEVNIJIH PUTNIKA

Promo

Vrhunski brend SAMSONITE više od sto godina istinski je lider u proizvodnji putnih kofera, danas to potvrđuju brojni kupci širom sveta, koji će uvek naglasiti maksimalno zadovoljstvo korišćenja i poverenje prema brendu SAMSONITE.

Ponuda SAMSONITE asortimana uključuje širok izbor putnog i poslovnog programa, torbi za svakodnevnu upotrebu, dečjeg programa, kožne galanterije i raznovrstan propratni asesoar.

Promo

 

 

U sklopu firme razvijamo veleprodaju i maloprodaju na celokupnom području Republike Srbije i nastojimo da maksimalno zadovoljimo zahteve naših kupaca i partnera.

Već više od sto godina, Samsonite ne prestaje da oduševljava svojim inovativnim proizvodima koji zadovoljavaju životne potrebe putnika širom sveta. Danas se na milionima putnih artikala nalazi znak prepoznatljiv u čitavom svetu kao simbol kvaliteta, inovacije i izvanrednog dizajna.

Promo

 

 

Putujemo podstaknuti različitim željama i potrebama: sa porodicom, prijateljima, turistički ili poslovno.... i uvek se vraćamo obogaćeni novim doživljajima i iskustvima.

Svako putovanje trebalo bi da bude što udobnije, lagodnije i funkcionalnije. Zato obratite pažnju na važan detalj - putnu torbu / kofer. Putni prtljag vam može pomoći da se osećate izvrsno, pokretno, samouvereno. Ako vam neko u tome može pomoći, onda su to sigurno dizajneri kompanije Samsonite, vodećeg svetskog proizvođača putnih i poslovnih torbi.

Promo

 

 

Našim mališanima putovanje ponekad može da bude naporno ili, pak, dosadno. Kako bi putovanje bilo zabavnije, a najdraže igračke imali su u vlastitom koferu, mali putnici uživaće na svojim ljubimcima sa četiri točka. Samsonite Dream Rideri su pravo mobilno zadovoljstvo za dugi put s mamom i tatom.

Promo

 

 

Samsonite Ecodiver postavlja nove standarde u Samsonite casual asortimanu.

Vrhunska kolekcija stvorena za avanturu. Materijal – vodootporan. Kombinuje praktičnost i stilski dizajn. Napravljen od Recyclex™ materijala, lagan, izdržljiv, savršen za sve avanture..

Promo

 

 

Samsonite se trudi da koristi održive materijale u proizvodnji svojih kofera. Korišćenjem recikliranih materijala ili materijala sa niskim uticajem na okolinu, brend doprinosi smanjenju zagađenja i štedi prirodne resurse.

Izaberite kvalitetan prtljag kao važnog suputnika koji će doprineti užitku putovanja, čak ublažiti dosadu u trenucima dugog čekanja.

Promo

 

 

Dopustite sebi detalje dobrog imidža i dizajna. No, pre svega, putujte slobodno, nesputano i udobno, s funkcionalnim i pokretljivim prtljagom, i uživajte u kretanju i doživljaju novih destinacija.

Život je putovanje... SAMSONITE.

Promo

 

 

Prodajna mesta:

SAMSONITE
Beograd: Čika Ljubina 7, Mercator centar, TC Ušće, Ada Mall, Sava centar
Novi Sad: Mercator centar
WEBSHOP: brandpoint.rs

U najnovijem ambijentu, modernog dizajna, prilagođenom savremenom i zahtevnom poslovnom čoveku, moći ćete da kupite najnovije kolekcije SAMSONITE I TUMI brenda.

Čekamo vas od 28.12. 2023. na novoj lokaciji u Sava centru, najvećem kongresnom, kulturnom i poslovnom centru.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading