Lifestyle

Dobitna kombinacija dizajna i snage – upoznajte Samsung Galaxy S24 Ultra

Dobitna kombinacija dizajna i snage

Dobitna kombinacija dizajna i snage – upoznajte Samsung Galaxy S24 Ultra

Promo

U brzopromenljivom svetu tehnologije neprestano se javljaju inovacije, a nove uređaje često lansiraju različite kompanije. Svaka od njih teži da bude najbolja, a samo nekima to uspeva. Samsung se ističe kao kompanija čiji se uređaji ističu kako po svojim specifikacijama, tako i po neodoljivom dizajnu, a baš takav je jedan od tri fenomenalna modela iz najnovije S24 serije – Samsung Galaxy S24 Ultra. Glavni benefit i najveća inovacija je Galaxy AI, veštačka inteligencija koja pojačava svako iskustvo korišćenja ovog telefona i unapređuje osnovnu ulogu telefona: komunikaciju.

Snaga je u Galaxy AI 

Ukoliko je istraživanje tvoja strast, onda je ovo definitivno telefon za tebe! Držeći Galaxy S24 Ultra, možeš da otkriješ potpuno novu dimenziju kreativnosti, produktivnosti i mogućnosti zato što ovaj telefon poseduje veštačku inteligenciju, koja ti pomaže da se bolje snalaziš u svetu oko sebe. Pre svega, stigao je novi način pretraživanja i zove se Circle to Search - dok skroluješ po omiljenoj društvenoj mreži S Pen olovkom ili prstom možeš da zaokružiš neki element sa slike i na taj način dobiješ rezultate Google pretrage. Ni to nije sve, sada možeš da sastaviš tekstualnu poruku koristeći AI  sa pomoćnikom za ćaskanje Chat Assist na čelu izražavajući svoj stav profesionalnim, prijateljskim ili zvaničnim tonom. Ipak, bilo da kucaš zahtevan dokument ili samo nešto kratko beležiš, Note Assist će ti skratiti muke jer možeš samo da počneš da pišeš, a kasnije sve formatiraš u koncizan, pregledan tekst. Takođe, kada tražiš stare beleške, nove naslovne strane prikazane su kao kratak pregled – na taj način ekran izgleda organizovano i lako možeš da pronađeš to što tražiš.

Promo

 

Najbolja kamera među konkurentima

Da je Samsung Galaxy S24 Ultra sinonim za najbolju kameru na tržištu dokazuje sistem od pet fenomenalnih kamera – širokougaona od 200 MP, kamera od 50 MP sa 5x optičkim zumom i 10x optički kvalitetnim zumom, ultraširoka kamera od 12 MP, kamera od 10 MP sa 3x optičkim zumom i selfi kamera od 12 MP. Sa najviše megapiksela na jednom pametnom telefonu i AI obradom, svakom slikom koju uslikaš Galaxy S24 Ultra postavlja novi standard kvaliteta. Ne samo to, nova ProVisual tehnologija prepoznaje predmete i poboljšava boje, smanjuje šum i izvlači svaki detalj, tako da će ti svi zavideti na fotografijama koje izgledaju kao da ih je uslikao profesionalac. 

Dizajn po svačijem ukusu

Pored fenomenalnih performansi, koje pružaju potpuno novo iskustvo korišćenja i daju uvid u svet najmodernije tehnologije, Samsung Galaxy S23 Ultra model može se pohvaliti i prelepim dizajnom, a ističu ga prepoznatljivi oblik Ultra modela sa „oštrim“ ivicama, kućište telefona izrađeno od titanijuma i ekran od 6,8 inča. Novina ovog telefona je i Corning Gorilla Armor staklo koje štiti ekran od ogrebotina i čini da uređaj duže izgleda prelepo. Takođe, Galaxy S24 Ultra nosi IP68 oznaku otpornosti na vodu i prašinu, tako da čak trideset minuta može biti uronjen u slatku vodu do dubine od 1,5 m. 

Promo

 

Ovaj model se ističe i predivnim, sofisticiranim bojama – titanijum siva, titanijum crna, titanijum ljubičasta i titanijum žuta. Inspirisane lepotom zemljanih elemenata, svaka od ovih boja je dopunjena nežnim satenom kako bi izgledala kao dragi kamen, pa je definitivno da će baš tvoj telefon privući poglede mnogih. 

Ne propusti fenomenalnu priliku!

Sada pre svih možeš da naručiš uređaj iz nove Galaxy S24 serije i uštediš do 15.000 RSD. Kupovinom bilo kog modela iz nove S24 serije do 30.1. po ceni osnovnog modela dobijaš dvostruko veći memorijski prostor*.

Više o samoj promociji saznaj na: https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-s24/.

Više informacija o telefonu nalazi se na: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24-ultra/

*Promocija isključuje modele od 1TB.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading