Lifestyle

ODMOR KOJI ĆE ZALJUBLJENI DUGO PAMTITI!

UŽIVAJTE U POTPUNOSTI BAŠ U SVAKOM TRENUTKU VAŠEG ODMORA I PROVEDITE SRETENJSKE PRAZNIKE NA JEDNOM OD NAJROMANTIČNIJIH MESTA BOKOKOTORSKOG ZALIVA. ONE&ONLY LUKZUSNI RIZORT SVETSKOG GLASA IDEALNO JE MESTO NA KOM ZALJUBLJENI MOGU DOŽIVETI „ME TIME“, VREME KOJE ĆE DUGO PAMTITI. EKSKLUZIVNI TRETMANI I SADRŽAJI SU KAO STVORENI DA U POTPUNOSTI UGODITE SEBI, ZATO ISKORISTITE FANTASTIČNU PROMO-PONUDU. ODMOR I LJUBAV SE SLAŽU, JER ODMOR I LJUBAV SU ONE&ONLY!

ODMOR KOJI ĆE ZALJUBLJENI DUGO PAMTITI!

One & Only Portonovi promo

Skriven između visokih brda, Bokokotorski zaliv kao da uvek čeka da ga neko iznova otkriva. Isto je mesto, ali doživljaj lepote nikad nije isti. Na tivatsku pistu avioni sleću i rolaju točkovima kao da hodaju modeli. Ponosno, graciozno i zadovoljno. Jer, sve je na tom parčetu Mediterana čarobno, nalik početku filma koji ste dugo čekali. Tu se sreću život i uživanje u životu.

Na manje od sat vremena leta od Beograda, tamo gde se savršeno spajaju more i planine, nalazi se One&Only Portonovi, mediteranska oaza luksuznog odmora. Vrata ovog rizorta otvorena su za sve zaljubljene ljude koji žele da provedu praznike u okruženju koje im omogućava da se u potpunosti prepuste uživanju. 

One & Only Portonovi promo

 

Besprekorno isplanirana ponuda prilagođena je zaljubljenima, da u svakom trenutku i na svakom mestu osetete sve blagodeti ovog rizorta. U slavu ljubavi, One&Only nudi tri noći po ceni dve, a svaki gost dobiće poklon dobrodošlice. Sve što ste zamišljali kao idealan odmor, sve to vas čeka u One&Only, mestu koje uvek prijatno iznenadi i koje izgleda lepše nego što uopšte možete i da zamislite. U One&Only vodi se briga o baš svakom detalju, zato je ovo idealna prilika da odmor provedete baš na mestu na kom je sve podređeno uživaju.

Neprikosnoveni tretmani Chenot Espace učiniće da se osetite u potpunosti relaksirani, a One&Only samo ovom prilikom tretmane nudi sa 15% popusta uz besplatnu konsultaciju sa iskusnim Chenot Espace timom doktora i terapeuta koji će vas voditi kroz proces i nova iskustva relaksacije. Za potpun ugođaj u ponudi je i korišćenje saune, parnog kupatila i unutrašnjeg bazena. 

Sve je besprekorno isplanirano tako da zaljubljeni provedu nezaboravan odmor u ambijentu stvorenom za uživanje u životu. 

One & Only Portonovi promo

 

Poseban akcenat je na romantičnoj večeri, za koju su zaduženi šefovi svetskog glasa. Svako jelo spremljeno u restoranima La Veranda, Tapasake i Sabia je nalik umetničkom delu, a svaki zalogaj je poseban gastronomski doživljaj i iskustvo. 

Bićete u prilici da uživate u 4 sleda različitih menija, čaši prefinjenog šampanjca, a svaki zaljubljeni par dobiće i specijalan poklon. Večeri u sredu, 14. februara, i petak, 16. februara, biće ispraćene i ispunjene muzičkim nastupima, kako bi uz hranu i adaptiran ambijent vaš doživljaj bio savršen, baš kako i dolikuje Danu zaljubljenih.

Sve što treba da uradite je da se što pre prijavite i da odbrojavate dane, jer kad zakoračite u One&Only, počinje vaš savršen odmor ispunjen uživanjem i ljubavlju, odmor koji ćete zasigurno dugo pamtiti, sve dok se opet ne vratite u One&Only, vođeni tragom novih uživanja.

One & Only Portonovi promo

 

U ime ljubavi, za treću noć One&Only se pobrinuo da bude gratis, “night on us“. Sve detalje o ponudi ovog apsolutno romantičnog odmora pronađite na veb-sajtu One&Only https://www.oneandonlyresorts.com/portonovi/offers 

Čekaju vas One&Only i romantičan odmor!

 

Komentari (0)

Loading