Lifestyle

SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere! Bindžujte seriju “Vreme smrti” već od sutra

SBB kompanija danas je na događaju za medije predstavila novi izgled i dodatno unapređenje EON Video kluba, koji transformiše iskustvo gledanja sadržaja svojim modernim i inovativnim interfejsom, preporukama, personalizovanim odabirom sadržaja i funkcijom preuzimanja sadržaja za gledanje offline.

SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere!  Bindžujte seriju “Vreme smrti” već od sutra

Boško Karanović

Sve to je sada dostupno svim EON korisnicima koji mogu na jedan potpuno unapređen način da uživaju u više od 25.000 naslova u okviru EON Video kluba.

Premijera serije „Vreme smrti” i film „Čuvari formule” u EON Video klubu

Pored naprednih funkcionalnosti, koje stavljaju EON Video klub u rang sa najvećim striming platformama na svetu, svi SBB korisnici će biti od prilici da od 20. februara bindžuju svih 15 epizoda prve sezone serije „Vreme smrti” aktivacijom kataloga putem MojSBB naloga, za samo 690 dinara.

Boško Karanović

 

 

Od 25. februara u EON Video klub stiže i najgledaniji domaći film u bioskopima iz prethodne godine „Čuvari formule“, koji će EON korisnicima biti dostupan bez dodatne naknade.

„Novi EON Video klub je dokaz naše posvećenosti korisničkom iskustvu i stalnim inovacijama EON platforme. Svi ljubitelji striming platformi će biti oduševljeni novim izgledom i funkcionalnostima našeg Video kluba, koji pored novog iskustva nudi i ekskluzivne sadržaje.

Naši korisnici će imati priliku da bindžuju i prvi pogledaju dugoočekivanu domaću seriju „Vreme smrti“ i film „Čuvari formule. EON Video klub donosi novi nivo iskustva gledanja sadržaja u vaše domove i siguran sam da će osvojiti naše korisnike ne samo inovativnim funkcijama, već i jedinstvenim sadržajem." rekao je Nikola Perić, direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima u SBB kompaniji.

Boško Karanović

 

 

EON Video klub je dizajniran da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate, zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja koji svako filmsko veče pretvara u vaš događaj po meri. Dodavanjem nove funkcije preuzimanja sadržaja offline na vašem mobilnom telefonu ili tabletu, EON Video Klub pruža mogućnost da svoje omiljene emisije, filmove i serije gledate bilo kada i bilo gde.

Boško Karanović

 

 

EON TV platforma danas je dostupna je na tržištu od 40 miliona ljudi, širom Jugoistočne Evrope.

EON je napravio revoluciju u načinu gledanja televizije u Srbiji, pretvarajući svaki TV u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan TV sadržaj za svakog člana porodice, vraćanje omiljenih TV sadržaja do 7 dana unazad, poseban prostor za decu EON Kids i Video klub koji sadrži preko 25.000 naslova.

Komentari (0)

Loading