Lifestyle

Da sve što radite, radite punim srcem: Zašto nam je u životu važna podrška

Inicijativa koja sve menja

Da sve što radite, radite punim srcem:  Zašto nam je u životu važna podrška

Promo

Koje emocije u vama budi reč „podrška”? Razmislite dobro nekoliko minuta o iskustvima, slikama i mislima koje osećate. Podrška je baza, početak svega što jesmo.

Ako smo njome „nahranjeni” u pravo vreme, tada kroz život možemo da koračamo snažno i onda kada uspevamo u nečemu, ali i kada smo slabi i ranjivi.

Podrška je dragocenost koja život čini lakšim, posebno mladim ljudima koje odlikuju originalne ideje, hrabrost i i odlučnost.

Uprkos tome što su to osnove na kojima se gradi novi svet, ideali i telenat nisu dovoljni za uspeh i jako je važno novim idejama pružiti podršku.

Promo

 

 

To je prepoznao i domaći brend „Najlepše želje” i podržao Fondaciju 1% novčanom donacijom s ciljem da pruži vetar u leđa mladima u oblasti nauke, umetnosti i inovacija.

„Sve što radiš radi punim srcem”, glasi slogan inicijative. A kada imate podršku koju pružaju „Najlepše želje”, možete da uživate punim srcem i koračate u ostvarenje snova ma koliko se činili veliki i nedostižni.

Promo

 

 

U misiji koju je pokrenuo brend „Najlepše želje” učestvuje veliki broj influensera i glumica koje su njihova zaštitna lica, sa željom da njihov primer slede i drugi veliki brendovi.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading