Lifestyle

Od borbe do inspiracije: "TransformaciJA" sa Anom Dornik

Jedinstvena kombinacija motivacije, edukacije i humanosti u MTS dvorani 16. marta

Od borbe do inspiracije: "TransformaciJA" sa Anom Dornik

Promo

Jedinstvena humanitarna stendap motivaciona tribina pod nazivom "TransformaciJA" koju organizuje Ana Dornik održaće se 16. marta u MTS Dvorani. Spektakularni događaj okupiće više od 1.300 posetilaca, među kojima će veliki broj činiti ne samo heroine koje su prošle kroz borbu sa karcinomom dojke, ili je još vode, već i zdrave žene, kao i muškarci.

U stendap formi, kroz hologramski prikaz, biće predstavljena lična životna borba Ane Dornik, njena hrabrost i velika želja za životom sa kojom se susrela u trenutku kada joj je pre dve godine dijagnostikovan invazivni, agresivni karcinom dojke. Pored Ane, publika će imati priliku da čuje i druge istaknute govornike i motivatore, uključujući Tatjanu Vojtehovski, Žarka Ilića, Stefana Radovića, Ivanu Branković, Ivana Mileusnića i Aleksu Broćića, koji će svojim iskustvom, znanjem i veštinama obogatiti veče.

- Probudimo se! Samo ćemo tada živeti u skladu sa sopstvenim vrednostima, koje će nas dovesti do svakog ishoda koji postavimo pred sobom.

Transformacija naših obrazaca razmišljanja, ponašanja, razumevanja sebe i drugih je moćan proces koji nam pomaže da svaku okolnost koja nam je kroz život data okrenemo u svoju korist - kaže Ana u najavi ovog događaja.

Ana je živi testament snage i trijumfa nad rakom dojke, koja ne samo da deli svoju priču kroz afirmativan pristup životu, već inspiriše njome. Pridružite se Aninom putovanju, sa sjajnim životnim edukatorima i dozvolite transformaciju vaše perspektive na događaju koji je jedinstven u regionu.

Događaj je humanitarnog karaktera sa ciljem da se deo novčanih sredstava od prodaje karata usmeri u opremanje Odseka za onkologiju sa hemioterapijom Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu.

Ana Dornik je NLP master, humanista, motivator, filantrop i jedan od osnivača udruženja "Žena uz ženu". U svojoj knjizi "Ti si ta" i javnim nastupima Ana kontinuirano pruža podršku i inspiraciju osobama koje se bore sa karcinomom dojke, kao i zdravim pojedincima koji žele da doprinesu prevenciji i borbi protiv ove bolesti.

Za više informacija i kupovinu karata posetite sajt MTS dvorane.

 

 

Komentari (0)

Loading