Lifestyle

Plesna kraljevska porodica stigla je u Beograd ove subote: Postanite kraljica uz maskaru essence

Nova maskara otvara vidike i daje neverovatno samopouzdanje vredno kraljevskog dvora

Plesna kraljevska porodica stigla je u Beograd ove subote: Postanite kraljica uz maskaru essence

Essence

Povodom dolaska nove revolucionarne kraljice svih maskara, essence call me Queen dramatic false lash effect maskare, makeup brend essence organizovao je Flash Mob Dance u centru Beograda.

Događaj essence upotpunjen je dolaskom glavnih regionalnih plesnih i influenserskih zvezda, obučenih u kostime princa i princeze, koji su doprineli magičnom utisku koji se prolamao!

Promo

 

U plesnim ulogama bili su Paula Tonković i Marco Cuccurin, kao i još 30 talentovanih plesača. Timu koji je doputovao u Srbiju pridružile su se i Lea Stanković, Jana Dačović i Amina Efendić.

Promo

 

Tim je priredio pravi spektakl, nenadanim plesom na platou ispred Galerije, čime je demonstrirao snagu i kraljevsku moć nove essence maskare. Prolaznici su osim muzičkom i plesnom priredbom bili nagrađeni novom maskarom "Call Me Queen" kako bi postigli savršen kraljevski izgled kod kuće, stoga uzbuđenju nije bilo kraja.

essence Call me Queen maskara je više od proizvoda za šminkanje; to je samopouzdanje, snaga i sofisticiranost skrivena u svakoj ženi.

Promo

 

Nema sumnje da nas essence uvek iznova iznenađuje svojim kreativnim aktivacijama kao i trendovskim proizvodima. essence je postao jedan od najtraženijih brendova šminke u Evropi i nije samo popularan, već i stvara trendove u industriji lepote i njegovo prisustvo na TikTok-u dodatno povećava njegovu popularnost.

Spremi se da zauzmeš svoje mesto na tronu uz essence proizvode, a essence Call me Queen maskara je ključ koji otvara vrata tog kraljevskog puta. 👑

Promo

 

 

Plesna essence porodica iz srpske prestonice nastavlja dalje, već su bili u Zagrebu i Sarajevu, a sledeća i poslednja stanica im je Ljubljana, essence royal family rules!

👑 Neka i tvoj pogled priča priču - priču o kraljici koja zna šta želi i kako da to postigne 👑

 

Komentari (0)

Loading