
Emina Jahović i Jelena Tomašević zajedno zbog prelepog razloga: Bilo je i suza
16/06/2025
18 min
Emina Jahović i Jelena Tomašević posetile su jedno gradsko dešavanje
Autor: Marija Milenković | 17/04/2024
Mandarina Cake Shop – sinonim za poslastice koje opčinjavaju mirisom i ukusom, drugi put u Srbiji organizuje izložbu čokoladnih figura uz podršku Callebaut brenda i kompanije Silbo.
Promo
Izložba je humanitarnog karaktera. Donacijom pomožemo rad udruženja "Anđeli Severa", prvu i jedinu solidarnu kuhinju za bebe do 2 godine iz cele Srbije.
Na ovom projektu se radilo mesecima i na radost svih nas, a i vas koji volite čokoladu, sa zadovoljstvom vas pozivamo na otvaranje naše izložbe.
Izložba će se održati od 16. 04. do 30.04.2024. u Mandarina Cake Shop-u na Vračaru, Baba Višnjina 26. Izložba je otvorena radnim danima od 9h-20h, vikendima od 9h-18h.
Svakoj figurici posvećena je posebna pažnja. Sve se prave od najfinije belgijske čokolade za profesionalne korisnike - Callebaut.
Svaki detalj je ručno rađen i ručno oslikan. Koristeći modle raznih geometrijskih oblika i njihovim maštovitim spajanjem stvaraju se unikatne figure od čokolade. Potrebno je i do 7 dana za izradu i oslikavanje samo jedne figurice.
Promo
Iza ove čokoladne magije stoje čokolatijeri, majstori svog zanata iz Mandarinine čokoladne laboratorije - Neda Leko, Diana Penezić, Nevena Jovanović na čelu sa šefom, glavnim poslastičarem i osnivačem Krstom Radovićem, kao i direkotor Chocolate Academy Belgrade, Remy Delette.
Krsto je Ambassador Chocolate Academy, a Mandarina je beogradski poslastičarski dom Callebaut čokolade.
Izložba će biti otvorena do 30. aprila. Ulaz je slobodan i sve generacije su dobrodošle, a posebno se radujemo najmlađima, jer je sadržaj izložbe najzanimljiviji upravo njima.
Uživajte svim čulima!
Mandarina Cake Shop (www.mandarinacakeshop.rs)
Mandarina Cake Shop radionica kolača ušuškana je u jedanom od najlepših delova grada, u Gračaničkoj
Krsto Radović, glavni poslastičar i osnivač, magistrirao je kulinarsku umetnost na University of West London. Iza sebe ima petnaestogodišnje profesionalno iskustvo koje je započeo u Arizoni u Americi, zatim nastvio u londonskim institucijama sa pet zvezdica, u Claridge’s hotelu pre svih ostalih.
Mandarina nudi kreativno osmišljene i ukusne kolače, torte koje se prave od visoko kvalitetnih sastojka i
najfinije belgijske profesionalne čokolade – Callebaut.
Prateći trendove, a držeći se principa da koristi samo najkvalitetnije sastojke, Mandarina sada ima u
Promo
Krsto je Ambassador Chocolate Academy, a Mandarina je beogradski poslastičarski dom Callebaut
čokolade.
Uskoro nešto potpuno novo zbog čega je Mandarina posebno ponosna, po prvi put kod nas i u regionu.
Imaćete priliku da upoznate njeno veličanstvo “Dark Velvet” by Krsto Radović, tailor made crnu
čokoladu OR Noir, deo brenda Cacao Barry.
Krsto je posetio fabrku čokolade u Francuskoj i zajedno sa lokalnim timom radio na razvijanju recepture po svojoj meri.
Radili su dugo dok nije došao do, po njemu savršene kombinacije. ‘’Dark Velvet’’ je čokolada od harmonične fuzije kakao zrna poreklom sa Madagaskara i Venecuele.
Predstavlja izuzetnu mešavinu koja odiše očaravajućom aromom svežeg egzotičnog voća. Tokom izložbe ćete imati priliku da je probate a uskoro će biti dostupna i na policama svih Mandarininih prodajnih objekata.
Promo
Emina Jahović i Jelena Tomašević zajedno zbog prelepog razloga: Bilo je i suza
16/06/2025
18 min
Emina Jahović i Jelena Tomašević posetile su jedno gradsko dešavanje
Dara Bubamara na aerodromu u skupocenom autu, a svi komentarišu njene nokte!
16/06/2025
2h
Nokti Dare Bubamere privukli puno pažnje
Nedeljni horoskop do 22. juna 2025. godine: Lavove muči umor, Ovnovu velikim problemima
16/06/2025
3h
Nedeljni horoskop do 22. juna 2025. godine
Moje dete je maturiralo: Nataša Bekvalac ponosna majka, a evo koju školu je završila Hana Ikodinović
16/06/2025
5h
Znate li koju školu je završila Hana Ikodinović?
Neočekivana odluka Đokovića: Novak i Jelena sa sele u jedan evropski grad
16/06/2025
6h
Preseljenje Novaka Đokovića desiće se uskoro.
Komentari (0)