Lifestyle

SEĆANJE NA MODNU LEGENDU: U Lilly drogeriji održana promocija Karl Lagerfeld parfema

Kompanija Lilly Drogerie, u saradnji sa parfemskim brendom Karl Lagerfeld, održala je u TC Galerija promociju parfema ove čuvene modne legende.

SEĆANJE NA MODNU LEGENDU: U Lilly drogeriji održana promocija Karl Lagerfeld parfema

Promo

Događaj je okupio veliki broj poznatih ličnosti koje su imale priliku da dožive raskoš mirisnih kreacija i zavire u čudesni olfaktorni orman Karla Lagerfelda. Karl Lagerfeld, telentovan, kreativan i strastveni zaljubljenik u modu, 1978. godine upustio se u ulogu tvorca parfema.

Njegove reči „Volim parfeme. Volim ženske mirise. Volim mirise za muškarce. Oni čine život lepšim. Miris je, u suštini, moda za nos“ – uvek će ostati upamćene.

Promo

 

 

Ova ljubav vodila ga je da kreira parfeme krojene da se nose poput odevnih predmeta, tako da budu što bliži vama. Kolekcija Les Parfums MATIERES - Legendarni modni dizajner je predstavio novu stranu tipičnih parfemskih nota, sličnu svetu mode.

Ovu liniju mirisa čine četiri parfemska “para”, ukupno osam mirisa za žene i muškarce. Karl ih je kreirao, dizajnirao i oblikovao tako da stvori kreativni, olfaktorni orman, dok su mirisi „krojeni“ poput njegovih omiljenih tkanina.

Kolekcija Fashion City Collection - Svet Karl Lagerfeld mirisa dopunjuje linija posvećena njegovim omiljenim gradovima, u kojima je živeo, stvarao, koji su ga nadahnjivali. On je putovao svetom sa radoznalošću deteta, večito u potrazi za novim kreativnim otkrićima.

Promo

 

 

Dok se njegova rana sećanja vezuju za Nemačku, eminentni pariski dizajner je pre svega bio građanin sveta, tečno govoreći univerzalne jezike mode i umetnosti.

Određeni gradovi dominirali su u njegovoj izvanrednoj karijeri – oni u kojima je živeo i dizajnirao svoje kolekcije – dok su drugi bili povremeni tereni za kreativno istraživanje.

Promo

 

 

Ipak, svi su ostavili neizbrisiv trag u mnogostranom stvaralaštvu, a upravo po njima je nazvao svoju liniju parfema - Hamburg, Rim, Beč, Pariz, Tokio i Njujork. Karl Lagerfeld mirise možete pronaći u svim Lilly drogerijama, a na vama je samo da izaberete koja mirisna kreacija će postati vaš favorit.

Komentari (0)

Loading