Lifestyle

ČIŠĆENJE NIKAD NIJE BILO LAKŠE

Krajnje je vreme da u svoj dom unesete ekološke proizvode koji efikasno uklanjaju nečistoće i što je najvažnije veoma su pristupačni

ČIŠĆENJE NIKAD NIJE BILO LAKŠE

Promo

Ako želite dobro životnoj sredini, ali pre svega svom zdravlju, recite zbogom proizvodima koji su bazirani na jakim hemijskim sastojcima opasnim za udisanje i izazivaju alergijske reakcije.

Dajte prednost cenovno pristupačnim i ekološki dokazanim proizvodima FROSCH, jer oni imaju rešenje za svaki deo vašeg doma zahvaljujući kojima će baš svaka prostorija blistati.

Nežna, ali efikasna formula proizvoda lako prodire u površine i bez napora uklanja prljavštinu, te ostavlja dom besprekorno čistim.

PREPORUČUJEMO

Frosch Orange Multisurface Cleaner, prvo ekološko multifunkcionalno sredstvo nemačkog brenda koji već više od trideset godina brine o čistoći vašeg doma, oslanjajući se isključivo na snagu prirode.

 

Frosh

 

 

Moćnom formulom obezbeđuje kristalno čiste površine bez tragova brisanja. Ovaj univerzalni proizvod može se koristiti za sve ravne površine, nameštaj visokog sjaja, površine od plastike, metala, stakla, mermera itd.

Naročito je efikasan u čišćenju ravnih ekrana i monitora. Sadrži prirodne ekstrakte, nežan je prema koži, a za sobom ostavlja blistave površine uz prijatnu aromu pomorandže.

Neka vam savest bude mirna znajući da su FROSCH proizvodi na prirodnoj bazi dovoljno moćni, a pri tom bezbedni za vašu porodicu, kućne ljubimce i životnu sredinu, što ih čini odgovornim izborom za savesne potrošače.

Komentari (0)

Loading