Lifestyle

Gipsy Kings otkrivaju svoje rituale pre nastupa - evo šta rade pre nego što izađu na scenu!

Svetski poznati bend Gipsy Kings nastupiće u nedelju, 19. maja, na platou kod Geozavoda u Beogradu na vodi, a tim povodom, momci su rešili da podele svoje tajne pred nastup, otkrivajući svoje posebne rituale koji ih pripremaju za spektakularne koncerte.

Gipsy Kings otkrivaju svoje rituale pre nastupa - evo šta rade pre nego što izađu na scenu!

Totalisimo

Centralna figura benda, Andre Rejes, otkrio je da grupa pre nastupa ima svoj ritual koji ih povezuje i inspiriše.

- Pre nastupa imamo običaj da se okupimo kao porodica i prijatelji kako bismo podelili lagani obrok i podsetili se svrhe i strasti koju imamo prema muzici.

Ova tradicija nam pomaže da se povežemo jedni sa drugima i usmerimo svoju energiju na scenu - izjavio je on. Ova intimna praksa pre nastupa otkriva koliko je grupa bliska i posvećena jedni drugima, stvarajući posebnu atmosferu koja se prenosi na publiku tokom njihovih spektakularnih nastupa.

Gipsy Kings su spremni da svojom energijom i strašću za muzikom očaraju sve prisutne već u nedelju u Beogradu, obećavajući nezaboravno iskustvo za sve koji ih budu gledali uživo.

Totalisimo

 

 

Ulaznice za ovaj spektakl su dostupne putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Komentari (0)

Loading