Lifestyle

Pogledajte kakvu obuću bira slovenačka predstavnica Evrovizije

Muzičari povezuju i inspirišu druge da pokažu svetu kakvi zaista jesu, zato Raiven nosi brend Crocs čiji je glavni moto - "budi kakav jesi".

Pogledajte kakvu obuću bira slovenačka predstavnica Evrovizije

Promo

Sara Briški Cirman, poznata kao Raiven, nosila je bež Crocs Siren klompe, kombinujući smelost i eleganciju sa podignutim đonom i blagom petom.

Ovaj par je njenom stilu dodao posebnu notu, omogućivši joj da eksperimentiše i kreira neočekivane modne kombinacije. Svojim stilom i karakterom, bila je očarana Jibbitz bedževima u sjajnim srebrnim nijansama, koji su njenom personalizovanom paru dali savršenu količinu bleštavila.

Promo

 

 

Crocs je brend koji je prepoznatljiv širom sveta po svom jedinstvenom dizajnu i udobnosti. Od svog osnivanja, postali su sinonim za lagane, praktične i izdržljive cipele koje se mogu nositi u svim prilikama. "Crocsice" sada dolaze u raznim bojama i stilovima, uključujući najnovije modne trendove i kolaboracije sa poznatim ličnostima. Fokusirajući se na samopouzdanje i individualnost, Crocs inspiriše ljude da budu svoji, gde god da ih život vodi.

Promo

 

 

Novom kolekcijom "Self-expression", Crocs se obraća mladima kako bi pronašli svoj jedinstveni par i koristili ga za izražavanje svog karaktera. Kolekcija uključuje i Crocs modele sa platformom, koji omogućavaju pojedincima da pronađu lični izraz i usvoje brend kao deo svog imidža.

Par je dostupan na https://www.crocs.rs/

 

Tekst: Promo

Komentari (0)

Loading