Lifestyle

Unesite duh egzotike u vaš dom za samo jedan minut

Jun uvek miriše na putovanja. Motiviše nas da razmišljamo koju bismo destinaciju mogli sledeću da posetimo. Često izbor padne na one proverene, kod kojih nema mnogo rizika.

Unesite duh egzotike u vaš dom za samo jedan minut

Carlos Sala Fotografia

Ipak, mnogi maštaju da osvoje neku mističnu zemlju. Onu u kojoj pred lepotom svi ostanu nemi, puni strahopoštovanja. Tamo gde je nadmorska visina takva da je priroda netaknuta, a vazduh toliko čist da nećete moći da ga se nadišete. Gde ima gustih, bujnih prašuma i reka.

Zato vas vodimo u Peru, pravo geografsko čudo. Od suvih ravni pacifičke obalne regije do planinskih vrhova Anda, pa sve do bujne amazonske prašume, raznovrsnost je iznenađujuća. Sa toliko različitih pejzaža, Peru je jedna od biološki najraznovrsnijih zemalja na svetu.

Ovde nema neželjenih gostiju, ali ima jedan veoma upečatljiv. Naime, peruanska regija Chanchamayo ima jednog posebnog stanovnika - koloritnu pticu tukan za koju kažu da je jedna od najčudnijih na svetu. Žive boje na kljunu odvajaju ga od drugih ptica i daju mu posebnu čar. Pa ko ne bi poželeo da ga vidi uživo?

Ipak, 8.000 kilometara deli nas od ove netaknute prirode, koja je deo pluća planete Zemlje, raj poznatih i nepoznatih vrsta flore i faune.

Grand kafa

 

Srećom, sada u blagodetima Perua možete uživati i iz svog doma za samo minut ili dva. Dovoljno je da zatvorite oči, duboko udahnete i zakuvate novi ukus Grand Single Origin Peru Chanchamayo iz prepoznatljivog portfolia Single Origin kafa sa jedinstvenim geografskim poreklom.

Specifična klima i visoka vlažnost regiona idealni su za uzgoj kafe vrhunskog kvaliteta koja ima ukus koji će zadovoljiti nepca i najzahtevnijih ljubitelja ovog napitka. Slojevit čokoladnu ukus sa pratećim notama badema i citrusa doneće egzotiku Perua u vaš dom, ali i jednu od najneobičnijih vrsta ptica na svetu koja krasi i dizajn ambalaže.

Grand kafa

 

A ono što je jako važno podložna je potpunoj mehaničkoj reciklaži, proizvedena je od Genprotect folije koja ne sadrži aluminijum, a efikasno čuva svežinu kafe.

Ova kafa je inovativna po tome što primenjuje Rainforest Alliance sertifikat, koji govori da je kafa uzgajana na farmama koje se pridržavaju strogih standarda održivosti, a to podrazumeva brigu o biodiverzitetu, zaštitu prirodnih resursa i bolji životni standard radnika.

Dozvolite sebi da uz šoljicu Grand kafe kilometri budu samo broj i zaplovite peruanskom obalom kad god poželite.

Carlos Sala Fotografia

 

 

Komentari (0)

Loading