Lifestyle

Belgrade Music Week: Rasta se pridružuje impresivnoj listi hedlajnera – nastup zakazan za nedelju, 30. jun

Još 9 dana ostalo je do početka Belgrade Music Weeka, a lineup najvećeg festivala popularne muzike upotpunjen je još jednim velikim imenom: RASTA će nastupiti poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 30. juna, na oduševljenje mnogobrojnih fanova!

Belgrade Music Week: Rasta se pridružuje impresivnoj listi hedlajnera – nastup zakazan za nedelju, 30. jun

promo

Poznat po svojim inovativnim produkcijama i zaraznim numerama koje su redefinisale žanrove reggaetona, trapa i hip-hopa, Rasta besprekorno kombinuje moderne beatove sa autentičnim lirskim izrazom, što ga je učinilo ikonom nove generacije.

Svojim prepoznatljivim zvukom popularni izvođač je osvojio srca publike širom Balkana i šire, postavši simbol muzike koja spaja različite kulture i stilove, a njegovi hitovi poput "Euforija", "Kavasaki", i "Adio, amore"  postali su instant klasici i neizostavni element svake ozbiljnije plej-liste.

Njegov performans biće savršeni završetak trodnevnog muzičkog maratona koji okuplja preko 25 superzvezda novog muzičkog talasa, koje će od 28. do 30. juna na Ušću okupiti desetine hiljada fanova iz čitavog regiona.

Ulaznice za Belgrade Music Week dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

 

Komentari (0)

Loading