Lifestyle

Nikad nije bilo jednostavnije! Kako da uz par klikova obezbedite sigurnost na internetu za celu porodicu

Aplikacija za upravljanje kućnim internetom dodatno je unapređena

Nikad nije bilo jednostavnije! Kako da uz par klikova obezbedite sigurnost na internetu za celu porodicu

Promo/SBB

Danas, kada smo gotovo svi u manjoj ili većoj meri konzumenti interneta, pitanje lične bezbednosti, bezbednosti podataka, a pre svega bezbednosti dece na internetu, teme su koje nas svakodnevno okupiraju.

Šta možemo uraditi kako bismo zaštitili svoje najvoljenije i da li postoji način da kontrolišemo internet, pitanja su koja sebi sve češće postavljamo. Zapravo, kontrola kućnog interneta nikada nije bila lakša uz unapređenu EON Connect aplikaciju, koja se sada zove Connect.

Promo/SBB

 

Sa SBB-ovom Connect aplikacijom kontrola interneta predstavlja svojevrsnu zabavu. Naime, uz mogućnost personalizacije profila za svaki uređaj koji se povezuje na WiFi. U tom smislu moći ćete da sačuvate svoje podatke od phising napada, krađe podataka i njihove zloupotrebe, ali i da kontrolišete ostale korisnike uređaja i organizujete njihovo vreme na internetu.

Nikad nije bilo lakše da na klik kontrolišete kućni internet, promenite naziv i šifru mreže, resetujete modem, optimizujete WiFi signal, sprečite malware, spam, krađu poverljivih podataka i zaštitite uređaje od sumnjivih programa i štetnih sadržaja.

Ova aplikacija posebno je pogodna za bezbednost dece na internetu, jer roditelji mogu deci da ograniče pristup društvenim mrežama ili određenim kategorijama sadržaja koje smatraju neprikladnim, podese vreme za spavanje ili pauziraju internet u određenom delu dana na nekom od uređaja ili profila.

Na ovaj način Connect aplikacija omogućava nam da pratimo koliko vremena naši mališani provode na internetu, kakav sadržaj konzumiraju, ali i da odredimo granice i kvalitet njihovog vremena potrošenog u virtuelnom svetu.

Promo/SBB

 

 

Aplikacija je dostupna korisnicima  koji imaju modem UBEE EVW32C, TECHNICOLOR CGA2121 ili SDMC NE1611B u okviru EON Full i EON Premium, kao i EON Full Duo i EON Premium Duo paketa. 

Ukoliko još uvek niste korisnici, a važna vam je sigurnost na internetu, kao i kontrola uređaja i vremena koji vaši mališani provode na mrežama, izaberite jedan od paketa u okviru kojeg je dostupna Connect aplikacija i sa lakoćom upravljajte svojim kućnim internetom. 

 

Komentari (0)

Loading