Lifestyle

Spektakularno finale Belgrade Music Week-a-Karleuša, Rasta, Crni Cerak i Lacku, Nikolija, Fox & Surreal i Ema Radujko - POKORILI UŠĆE!

U prethodna tri dana održan je 6. po redu Belgrade Music Week festival u organizaciji Skymusic-a, koji je nadmašio sva očekivanja publike.

Spektakularno finale Belgrade Music Week-a-Karleuša, Rasta, Crni Cerak i Lacku, Nikolija, Fox & Surreal i Ema Radujko - POKORILI UŠĆE!

live production

Rekordan broj posletilaca, njih čak oko 150 hiljada prodefilovao je Ušćem ovog vikenda.

Čast da otvori završno veče Belgrade Music Week-a pripala je sada već veteranima trep muzike na našim prostorima, Fox-u i Surreal-u, čiji su hitovi zatresli Ušće i napravili ozbiljan start za sve što sledi.

Mlada zvezda novog talasa Ema Radujko, pojavila se na bini na rodeo biku, a nepregledna masa pala je u trans još na početku prve njene numere, dok su Corona & Rimski svojim performansom dodatno podgrejali poprilično uzavrelu atmosferu.

Zatim je na scenu Belgrade Music Week festivala izašla Nikolija koja je svoj nastup otvorila spektakularnim vatrometom i specijalnim efektima. Ovaj spektakl upotpunila je i njega gošća Amna, a iznenađena publika horski je pevala sa njima.

Rasta je, kako se i očekivalo, opravdao ulogu jednog od najvećeg hedlajnera ovogodišnjeg izdanja festivala, a njegovi hitovi „Adio amore“, „Noći nemirne“, „Kavali“ i mnogi drugi prolamali su se prepunim Ušćem – fanovi su uglas pevali s njim, od prve do poslednje pesme. Crni Cerak i Lacku, jedni od vodećih predstavnika nove generacije kada je domaća muzička scena u pitanju, i ove godine su svojim nastupom bacili publiku u trans, dok je dugoočekivani nastup Jelene Karleuše ostavljen za sam kraj.

Pop diva je u svom stilu zatvorila ovogodišnji festival, a njena energija, svetski performans, neviđena audio-vizuelna produkcija Skymusic-a i hitovi koji su se nizali jedan za drugim, bili su dobitna kombinacija – očekivanja publike u potpunosti su prevaziđena! Jelenin specijalni gost bio je Devito koji je nastupao prve večeri festivala, ali je sinoć stigao specijalno zbog JK - njih dvoje izveli su duetsku pesmu "Nepogrešivo" sa njenog novog albuma Omega.

Nakon tri dana najvećih muzičkih zvezda iz čitavog regiona i armijom fanova koja je okupirala Ušće, jasno je zbog čega Belgrade Music Week nosi titulu najboljeg muzičkog festivala popularne muzike u regionu.

 

Komentari (0)

Loading