
Anastasija Ražnatović priprema pastu kakvu vole samo okoreli Italijani: Potrebno vam je 3 sastojka i 3 minuta
Recept Anastasije Ražnatović pravo je osveženje

Instagram/raznatovicanastasija
Recept Anastasije Ražnatović za pastu privukao veliku pažnju javnosti.
Cecina naslednica fotografisala je obrok u domu, koji je po svemu sudeći sama pripremila, a budući da se u tanjiru vide tek pene sa malo parmezana usledila su pitanja kakva je to pasta zapravo u pitanju.
Pročitajte: Objašnjenje dugujem samo sebi - Anastasija Ražnatović neće više da ćuti
Svako ko se iole razume u italijansku kuhinju može da zaključi da je reč o pasti aljo e oljo.
Za pripremu je potrebno malo testenine, maslinovog ulja, belog luka, eventualno parmezana, što na prvi pogled ne deluje bogato ili ukusno.
Milan Maričić ATA images
Rođeni Italijani i tvorci pasta sa tim se, međutim, ne bi složili.
To što je Tasa suprugu Nemanji Gudelju pripremila, omiljeno je jelo onih koji sebe smatraju pravim ljubiteljima testenine i da, izuzetno je ukusno.

Instagram
Recept Anastasije Ražnatović za pastu aljo e oljo je vrlo lak, u produžetku je priprema.
Špagete skuvajte po uputstvu sa pakovanja. Kada su kuvane, dobro ih ocedite od vode i vratite u šerpu.
Dodajte im maslinovo ulje, beli luk, naseckan peršun, so i bibera po ukusu.
Pročitajte: A rekli su da su se rastali u ljubavi - Odnos Cece i Bogdana nakon raskida iznenadio i njihove najbliže
Dobro promešajte i vratite na ringlu kratko, samo da zamiriše beli luk.
Instagram
Ukoliko volite, možete dodati i malo parmezana preko.
Prijatno!
Komentari (0)