
Recept Goce Tržan za pastirsku pitu mora se naći na vašoj prazničnoj trpezi
Recept Goce Tržan pogodan je i za domaćice bez kulinarskog iskustva

You tube print screeen
Recept Goce Tržan česta je tema Jutjub kanala pevačice.
Poznato je da pop zvezda ume i zna da kuva, zbog čega je odlučila da svoje umeće podeli sa pratiocima.
Pročitajte: Da sa detetom sednemo za sto - Goca Tržan o pomirenju sa bivšim mužem nikad jasnija
Među prvima na njenom kanalu pojavio se način pripreme pite, i to pastirske.

You tube print screeen

You tube print screeen
Recept Goce Tržan zahteva sledeće sastojke:
- pileći batak, 3 komada (bez kostiju i kožice)
- na kocke isečeni šampinjoni, 300 g
- zelena paprika takođe sečena na kocke
- 2 glavice luka srednje veličine (po mogućstvu crvenog)
- veća šargarepa

You tube print screeen
- začini, so, biber, suvi peršun, kom u prahu, majoran, mlevena paprika
- smesa za tahiti
- 2 kašike kokosovog ulja
- tortilje, 8 komada
- 200 g šećerca
- pileći bujon
- kašika brašna
- izrendani trapist i gauda, 300 g
- mocarela, 200 g
Pročitajte: Toliko ju je priželjkivala! U susret devetoj godišnjici braka Goca Tržan započinje novu životnu etapu (FOTO)
Priprema:
Fil:
U dublji tiganj sipati kokosovo ulje i zagrejati, dodati luk, smanjiti vatru, ostaviti da luk dobije boju i počne da miriše.
Kada se prodinsta, dodati piletinu, kada pobeli, tada znate da je praktično spremna. Dok se piletina sprema pomeriti je sa strane i u uglu tiganja propržiti začine, biber, suvi peršun, kom u prahu, majoran, smesu za fahite, mlevenu papriku.
You tube print screeen
Kada se sve lepo proprži, dodati šampinjone, papriku i kukuruz, malo brašna i pileći bujon.
Kore:
Podmazati nov tiganj kokosovim uljem pa ređati tortilje. Dodati rendani kačkavalj, fil, pa mocarelu.
Spojiti tortilje i premazati ih uljem.
You tube print screeen
Uključiti šporet i peći 7, 8 minuta sa jedne, pa sa druge strane.
Kada se ohladi, iseći na trouglove.
Prijatno!
Komentari (0)