 
            Heroj sa parketa sada igra najvažniju utakmicu: Košarkaš Nikola Topić bori se sa kancerom
30/10/2025
6h
Nikola Topić ima rak testisa
Autor: Andrea Netović | 06/01/2025
 
                            Antonio Ahel/ATAImages
Još se nije dogodilo da je Badnji dan Neda Ukraden radila.
Folk zvezda izuzetno drži do tradicije i pravoslavne vere zbog čega su praznici za nju svetinja.
Kao mlađa proslavljala ih je u rodnom Imockom sa roditeljima, dekom i bakom od koje je naslednika kulinarske recepte.
Danas njihovo mesto zauzimaju pevačicina ćerka Jelena, zet Peca i troje unuka.
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                    
Neda u vreme praznika posebno je vredna.
Tada voli da zasuče rukave, ogrne kecelju i satim provede kraj šporeta spremajući voljenim omiljene specijalitete.
Ove godine kao i svake prethodne Badnji dan Neda Obeležava u svom domu na Banovim Brdu a pre par sati pohvalila se kadrovima iz kuhinje.
Na menju standardno ili što bi ona rekla tradicionalno je Bakalar.
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                    
Potrebni sastojci
bakalar - 200 g, čist file
so
biber
selen
belo vino - 1/2 šolje
luk - 1 komad
šargarepa - 1 komad
celer - 1/2 struka
krompir - 2 komada
škampi - 6 komada, samo glave
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                    
Način pripreme
- Operite ribu i stavite je u šerpu sa vodom. Dodajte glave od škampa i ostavite da provri.
- Smanjite ringlu i kuvajte 15-20 minuta. Izvadite ribu i procedite bujon. Iskidajte na male parčiće. U drugoj šerpi zapržite luk, šargarepu i celer, isečene na sitno.
- Dodajte krompir, isečen na male kocke, a nakon nekoliko minuta sipajte i belo vino. Sačekajte malo i dodajte bujon.
- Stavite začine i kuvajte aromatičnu riblju čorbudok povrće ne bude gotovo. Malo pre nego što isključite dodajte ribu. Isključite i servirajte riblju čorbu od bakalara toplu.
 
            Heroj sa parketa sada igra najvažniju utakmicu: Košarkaš Nikola Topić bori se sa kancerom
30/10/2025
6h
Nikola Topić ima rak testisa
 
             
            Dnevni horoskop za 31. oktobar 2025. godine: Vodolije pune ideja, Lavovi dominiraju na poslu
30/10/2025
7h
Dnevni horoskop za 31. oktobar 2025. godine pročitajte u nastavku
 
            Prvi koraci male Senje: Marija Kilibarda podelila dirljiv trenutak iz porodičnog doma FOTO
30/10/2025
10h
Ćerka Marije Kilibarde pobrala sve simpatije
 
            Trikovi dizajnera enterijera za elegantnu i funkcionalnu dnevnu sobu
30/10/2025
19h
Savremena dnevna soba više nije samo prostor za odmor – ona je centar svakodnevnih dešavanja, kutak u kojem se susreću stil, praktičnost i lični pečat
Komentari (0)