Lifestyle

Učite od top norveške blogerke: Jednostavne ideje za zimske frizure

Učite od top norveške blogerke: Jednostavne ideje za zimske frizure

Tokom hladnih meseci, kada nam je kosa mahom prekrivena kapama i šeširima često odustajemo od eksperimentisanja sa kosom, ali to nikako ne znači da ne postoje odlični načini da stillizujete frizuru i unesete malu promenu u izgled.

Još pre koju godinu prvi put smo zavirili na Instagram profil jedne od najpoznatijih norveških blogerki, Kamile Fili otkrili nepresušni izvor inspiracije kako za kul outfite, tako i za frizure. Naime, Kamili je to tada bio jedan od glavnih fokusa, ali s godinama kako je blog rastao i ona sama je proširila svoje polje delovanja.

Bez obzira na to, još uvek je pravi majstor za jednostavne, ležerne frizure koje izgledaju dovoljno doterano da sa njima možete izdržati sve događaje dugo nakon što se radni dan završi.

Zbog čega smo opet svratili na njen Instagram profil u potrazi za dozom inspiracije i jednostavnim zimskim frizurama koje će izgledati podjednako stylish uz najdraže pletivo i topli kaput, kao i neku večernju priču.

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on Dec 8, 2017 at 3:35am PST

Kamila je nedavno ošišala svoju dugu kosu na lob koji najčešće nosi raspušten i uvijen u lagane talase ili je veže u niski rep i nisku punđicu. Upravo su se niski rep i punđa pre par sezona zahvaljujući trendseterkama vratili u opticaj kao ozbiljne frizure, a ne samo nešto što brzinski vežemo kod kuće, kad nam je kosa neoprana i masna.

Svoje jednostavne frizure Kamila uvek upotpuni nakitom, bilo statement svetlucavim minđušama kakve su trenutno u trendu ili delikatnim karikama. Ne zazire ni od detalja u kosi kao što su kopče ili velike ukosnice, a sve je upareno s jednostavnim i efektnim outfit-ima.

Neke zanimljive tutorijale blogerka često ume da otkrije na svojoj službenoj stranici, a uvek je možete pratiti i na Instagramu.

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on Oct 13, 2017 at 12:23am PDT

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on Nov 30, 2017 at 12:01pm PST

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on Nov 1, 2017 at 11:34am PDT

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on Nov 21, 2017 at 6:38am PST

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on Nov 14, 2017 at 8:00am PST

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on Nov 17, 2017 at 10:52am PST

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on Nov 27, 2017 at 11:59am PST