Lifestyle

Opet je u modi najomraženiji trend devedesetih godina prošlog veka! (foto)

Opet je u modi najomraženiji trend devedesetih godina prošlog veka! (foto)

Moda ide u krug pa se trendovi iz prošlih vekova vraćaju kao iz topa, bilo da se radilo o modi pedesetih, sedamdesetih ili devedesetih. Svaka dekada ima svoje dobre i loše trendove, ali jedan nam je posebno ostao u pamćenju kao najgori ikad – gumice presvučene tkaninom ili popularni "scrunchie".

Nosile su ih žene svih generacija, ali kasnije ih nismo mogle smisliti jer su jednostavno izgledale demode i kao nešto što zapravo kvari frizuru. Ali, čini se da su nam devedesete jedva čekale da vrate udarac i donesu ovaj nepoželjni dodatak u modu koji smo tako dugo izbegavale.

Gumice od tkanine su zapravo vrlo nežne prema kosi jer je ne stežu i ne lome, ali kako se naviknuti na nešto što tako blesavo izgleda i odvlači pažnju od same frizure? Možda dobro izgledaju na, primeru punđi, ali kao potpora konjskom repu? Teško.

Sudeći po Instagramu, žene su opet počele da nose scrunchije i to im ne predstavlja nikakav problem. Ako već moramo birati, najlepše su nam one presvučene plišem, s obzirom da pliš daječitavom izgledu dozu sofisticiranosti.

Објава коју дели ThePalm (@laurabuarehandmade) дана 30. Дец 2017. у 2:56 PST