Lifestyle

Eva Mendes: Slavite svaki trenutak svog života!

Eva Mendes: Slavite svaki trenutak svog života!

Tokom prethodne godine, talentovana i harizmatična holivudska glumica Eva Mendes postala je zaštitno lice Avon Eve kolekcije parfema, koja je za kratko vreme osvojila srca žena širom zemlje.

Danas se ta uspešna saradnja nastavlja lansiranjem dva nova parfema – Eve Confidence i Eve Alluring. Ovi jedinstveni mirisi kreirani su tako da se prilagode svim raspoloženjima, životnim ulogama i situacijama. Tim povodom, razgovarali smo sa Evom Mendez, glumicom, majkom dvoje dece, dizajnerkom i preduzetnicom, koja nam otkriva detalje.

  • Da li u zavisnosti od svog raspoloženja više voliš da menjaš mirise ili biraš samo jednu notu?
  • - Moje raspoloženje se menja u toku jednog dana, verujem da je tako kod svake žene. Život je satkan od različitih priča i u svakoj od njih igramo različite uloge, zašto bismo onda birali samo jednu mirisnu notu da to iskažemo? Veliku pažnju pridajem odabiru pravog mirisa koji će upotpuniti svaki trenutak koji želim da iskusim.

  • Eve Confidence i Eve Alluring deo su nove kolekcije, a koji je tvoj favorit?
  • - Zaljubila sam se u oba! Sve zavisi od vašeg raspoloženja i toga kako se osećate u datom trenutku. Ako vas jutro inspiriše da naglasite svoj optimizam i samouverenost, onda je Confidence vaš savršen izbor. On donosi svežinu i idealan je kao saveznik u osvajanju dana. Alluring budi vašu senzualnost i na pravi način će upotpuniti vaše romantično veče.

  • Na koje tačke na telu najčešće nanosiš miris? Imaš li svoj tajni ritual?
  • - Miris najčešće nanosim na zglob ruke i na predeo iza vrata. Najviše volim da ritual stavljanja mirisa završim nanošenjem parfema po kosi jer se tako osećam glamurozno i čarobno, a mirisni trag ostaje iza mene tokom čitavog dana.

  • Kao uspešna glumica, veoma često kreiraš nove priče i likove. Kako ti miris pomaže da izraziš sopstvenu priču iza kamere?
  • - Mirisne note imaju moć da kroz njih ispoljite svoju pravu prirodu. Volim da imam slobodu u kreiranju sopstvenog, savršenog trenutka. Lepota Eve Discovery kolekcije leži upravo u tome, što svaki miris iz ove kolekcije ima moć da vas isprati u svakoj situaciji i trenutnom raspoloženju.

  • Šta misliš, kako se žene koje nose jedan od mirisa iz Eve Discovery kolekcije osećaju?
  • - Želim da se svaka žena oseti moćno, samouvereno, a da istovremeno probudi svoju ženstvenost i senzualnost, da u potpunosti prihvati i zavoli sebe. Slavite svaki trenutak svog života i naravno, uvek se zabavljajte!

    Novi mirisi premijerno su dostupni u setu sa losionom za telo, po ceni od 1.299 dinara u Avon brošuri koja važi od 8. februara do 28. februara, kao i na sajtu www.avon.rs.  

    Eve Confidence i Eve Alluring losion za telo