Lifestyle

Još jedan neobičan Instagram trend koji je sve popularniji: Da li ste čuli za "bathleisure"?

Još jedan neobičan Instagram trend koji je sve popularniji: Da li ste čuli za "bathleisure"?

Bathleisure je novi trend koji vlada Instagramom. Ne zna se tačno kada je sve započelo, ali se zna da je sve više priustan. Možda na prošlogodišnjoj dodeli MTV nagrada kada se na iznenađenje i čuđenje svih, Rita Ora pojavila obučena u odeću koju nosimo u kupatilu?! Ili je pak svet potpuno zaludela kraljica Riri koja se pojavila na naslovnici britanskog Voga s kosom zamotanom u peškir?! Ne znamo početak, a čini se da ovom trendu, za sada, ne vidimo ni kraj.

Naime, novi trend sastavljen je od kombinacije reči bath što znači kupka i athleisure kao kombinacija atletskog (sportskog) i slobodnog vremena koja se do sada koristila za opisivanje odeće nosive u našim svakodnevnim, ali i hit trenucima. Dakle, ako kombinujete Ritin izgled s crvenog tepiha i pri tom još napravite selfi morate znati da ste prava i apsolutna trendi devojka. Čak i ako nemate hrabrosti u predloženom outfitu da izađete u javnost.

A post shared by Nenthe (@nenthe) on Dec 12, 2017 at 11:15pm PST

Zanima vas kako ćete postići da vaš bathleisure ima i vaš lični potpis?

Stvarno jednostavno. Odaberite neki najkul peškir koji imate u ormaru i u njega zamotajte kosu. Pripremite ogromne ogrlice, trendi (i vrlo upadljive) minđuše, narukvice i sunčane naočare prikladne za tematske filmove popularnog Džejms Bonda (ali onog nešto starijih retro izdanja na primer iz perioda Rodžera Mura) i dodajte malo šminke. Objavite selfi na Instagramu i BAM! Bathleisure je ovde!

A post shared by Linnéa Funk (@linneafunks) on Jan 16, 2018 at 11:34am PST

Koliko je ovaj trend zanimljiv pogledajte u nastavku primere koji možda i vas inspirišu za neki novi kreativan rad koji će završiti na vašem feedu i imati heštag #bathleisure.

A, ako je suditi po dosadašnjoj popularnosti ovog trenda čini se da se brzinom svetlosti šire oni (i tako lako postaju omiljeni i najbolji) za koje nam treba sve manje truda, a sve više prirodnosti. Hit!

A post shared by NINA KASTENS (@ninakastens) on Jan 24, 2018 at 10:16pm PST

A post shared by Clo (@c__l__o) on Nov 20, 2017 at 4:18am PST

A post shared by Aureta (@aureta) on Oct 26, 2017 at 12:41pm PDT

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Nov 20, 2017 at 9:14am PST