Lifestyle

Najčešći problemi u vezi koji nastaju zbog Fejsbuka

Autor: | 11/02/2018

Najčešći problemi u vezi koji nastaju zbog Fejsbuka

Nekad je sve bilo mnogo jednostavnije, u današnje vreme se prosečni par može svađati danima samo zbog Fejsbuka.

Ovo su najčešći problemi koji se događaju baš zbog ove društvene mreže.

Svađe zbog previše vremena na Fejsbuku

Ili ti previše visiš na Fejsbuku, ili tvoj dečko, a činjenica je da ovo najčešće uzrokuje svađe. Zbog Fejsbuka se ponekad čini da ste u ljubavnom trouglu.

Deljenje privatnih stvari sa svima

Ponekad se dogodi da su obe osobe jednako narcisoidne i opsednute deljenjem stvari na društvenim mrežama, ali puno je češći slučaj u kojem je samo jedna takva, a druga ne voli da deli svaki trenutak sa svima. Tu dolazi i do svađa, naravno.

Lošiji seks

Istraživanja pokazuju da je sve više mladih ljudi sklono proveravanju društvenih mreža tokom seksa. Ne moramo objašnjavati zbog čega je to loše...

Ljubomora

Jedan lajk ili komentar koji ne znači ništa može pokrenuti veliku svađu, a o porukama u inboksu da ne pričamo. Ljubomora zbog interakcije na Fejsbuku sve je češća, a često uzrokuje i raskide i razvode.

Fotke koje su tempirana bomba

Fotke s bivšim ljubavima su jedan problem, a fotke na kojima nas neko drugi "označava", predstavlja tempiranu bombu. Bezazlena interakcija s nekim na slici se može protumačiti sasvim drugačije, pogotovo ako uzmemo u obzir pritisak drugih. Primera radi, prijatelja tvog dečka koji će mu poslati sliku na kojoj si s nekim i zahtevati objašnjenje.