Lifestyle

Vodeći beauty trendovi za leto 2017.

Vodeći beauty trendovi za leto 2017.

Znate li koji su to beauty trendovi vodeći za ovo leto?

Ako je odgovor negativan ili niste sigurni, mi smo ovde da rešimo sve dileme.

1. Prirodne obrve

Daleko od onog što preplavljuje Instagram... Ove sunčane sezone, obrve su nežno popunjene, prirodnije i mekše, začešljanena gore i učvršćene prozirnim gelom.

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Jun 20, 2017 at 10:43am PDT

2. Prirodni look

To znači što laganiji i prirodniji make-up, što je još jedan odmak od beauty trendova koje smo u poslednje vreme viđali na Instagramu. Zaboravite na teške pudere i konturiranje i istaknite svoju prirodnu lepotu.

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Jun 17, 2017 at 6:37pm PDT

3. Plava senka

Takođe se vraćamo i u dobra, stara vremena 80-ih, kada je plava senka bilo pravi hit. Ono je zatim godinama bilo na vrlo lošem beauty glasu, ali kako se te godine, kao i 90-te vraćaju u modu, vraćaju se i na beauty scenu. Međutim, postoji jedno pravilo: neka vaš ten bude besprekoran, a ostatak looka minimalistički, ako želite pravilno da nosite plavu senku i osvežite lice.

4. Nikakav contouring, samo strobing

Klan Kardašijan više neće biti u modi, jer je napokon odzvonilo contouringu. Beauty stručnjaci biraju minimalizam, strobing, highlighter na strateškim tačkama na licu, odnosno onima koje vi želite da istaknete.

5. Bezbojne usne

Iako verujemo kako je leto najidealnije doba za isprobavanje ruževa u upadljivim nijansama, posebno kada potamnite, beauty stručnjaci ipak daju prednost bezbojnim usnama, punim volumena. U tome će vam pomoći nežna olovka za usne i sjaj u identičnoj boji ili providan.

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Jun 18, 2017 at 8:54am PDT

6. Lakiranje ivice nokta

Kako to da izvedete? Obojite ceo nokat u neku neutralnu boju, belu, providnu, bledoroze i slično, a onda samo ivicu nokta ukrasite drugom bojom ili šljokicama. Najpopularnije boje za krajeve su svakako zlatna i srebrna, ali nećete pogrešiti ni sa drugim bojama.

7. "Svemirske" punđe

Space buns osvajaju sve veći broj žena, a radi se o dve punđe uglavnom na vrhu glave, dok ostatak kose možete raspustiti ili takođe podignuti. Za ovu frizuru inspiracija je svakako princeza Leja, a ona će svakako biti viđena na raznim letnjim festivalima, kao i plažama.

A post shared by Baylee McLean (@b._x_.m) on Jun 21, 2017 at 3:29am PDT

Izvor: index.hr
Foto: Guliver Thinkstock/Instagram

Komentari (0)

Loading