Lifestyle

Frizura za kojom će svi ludeti ovog proleća (foto)

Frizura za kojom će svi ludeti ovog proleća (foto)

Prvi beauty trendovi za 2018. godinu najavljeni su još krajem prošle godine. Od novih proizvoda za negu kože lica i tela do raskošne palete koja je unela osveženje u naše make-up favorite, nova godina već je na samom početku najavila još jednu uzbudljivu beauty godinu ispred nas.

Među beauty trendovima koji će obeležiti 2018. godinu istaklo se i nekoliko noviteta u svetu kose.

Za sve one u potrazi za jednostavnim trikom koji će začiniti njihovu novu ili staru frizuru, proleće donosi savršeni odgovor u jednostavnoj, brzoj, efektnoj i šarmantnoj polupodignutoj frizuri.

Nadolazeća prolećna sezona kao najpoželjniju frizuru sasvim neočekivano je istakla polupodignutu kosu. Za jednostavnu i trendi frizuru koja će obeležiti proleće i leto ispred nas dovoljno je skupiti nekoliko pramenova u jednostavnu punđu, isprepletene pletenice ili vrckasti rep.

Osim što je dovoljno jednostavna da ju baš svako u nekoliko minuta može kreirati bez pomoći frizera i posebnih rekvizita, polupodignuta frizura jednaku jednostavnost i prilagodljivost donosi i kad govorimo o različitim dužinama i tipovima kose.

Od kratkog i ravnog boba do dugih i raskošnih uvojaka, polupodignuta kosa je jedan od najjednostavnijih beauty trikova koji donosi osveženje svake frizure.

Pogledajte i kako za samo nekoliko trenutaka možete sami napraviti ovu modernu frizuru.