Lifestyle

Imate široke kukove? Ove odevne komade svi imaju u ormaru i idealni su za "sužavanje"

Imate široke kukove? Ove odevne komade svi imaju u ormaru i idealni su za "sužavanje"

Modni stilista Mikaela Erlanger, koja sarađuje sa holivudskim zvezdama poput Dženifer Hudson, Hilori Svank i Lupite Njongo, zna sve tajne pametnog i lepog odevanja i sada ih deli sa onima koji ne vole svoje široke kukove. Kako Mikaela tvrdi, svi u ormaru imate odevne komade koji vizuelno smanjuju kukove. A usput su uvek u modi.

Duboke pantalone

Lagana tkanina i postavljeni džepovi na elegantnim i dubokim pantalonama su idealan pogodak! Ne samo da će vam suziti bokove, već će vam u njima i noge izgledati tanje.

"Pencil" suknja

Ovaj klasični kroj suknje, koji nikad ne izlazi iz mode, laska tvojim bokovima više i bolje od bilo kog drugog odevnog komada. Biraj modele koji padaju taman do kolena i ne sužavaju se preterano pri dnu. Ravni ili zvonasti kroj najbolji je odabir za žene sa širim bokovima, prenosi prva.rs.

Svila

Najveća prednost svilenih, ali i satenskih komada je upravo to kako padaju na telu! Lepršava i prozračna tkanina lagano će prekriti sve kritične zone, ali i izdužiti celu siluetu. Haljine, pantalone i suknje od svile apsolutno su najbolji odabir za sve devojke zaobljene figure, tvrdi miss7.24sata.hr.