Lifestyle

Nova frizura Ele Dvornik biće najlepši trend 2018.

Nova frizura Ele Dvornik biće najlepši trend 2018.

Hrvatska influenserka Ela Dvornik trenutno je bez sumnje jedna od najuticajnijih bjuti blogerki na ovim prostorima. Svaka sićušna promena u njenom imidžu prati se s najvećom pažnjom, hejtera ima jednako koliko i fanova, a trendovi koje među prvima ponese obično nekoliko meseci kasnije postaju masovni hit. Zato uopšte ne iznenađuje što je nabacila novu frizuru koju su već proglasili za jednu od najlepših u 2018.

Biserno plava se zove boja u koju se ofarbala Ela i izgleda nežno, ženstveno i seksi.

Ćerka Dina Dvornika se odlučila za verziju kojoj se biserno plavoj dodaju sivkasti tonovi i koja odlično pristaj devojkama matirane svetle puti. Naravno, nije u pitanju boja koja se pojavila tek sad, ali je u sezoni 2017/2018. definitivno među najlepšim otkrićima i mada su je svetske blogerke uveliko isprobale, put do balkanskih frizerskih salona pronalazi tek u skorije vreme.

Mešanjem sa drugim nijansama mogu se dobiti tonovi od platinaste, preko srebrne do "sirena" i sivo-plave, a zajedničko im je to što odišu snenošću i daju pravu svežinu vašem izgledu koja je prigodna za bilo koje godišnje doba. Jedina mana joj je, očekivano, što se mora brižljivo i redovno održavati da ne bi izgledala jeftino i zapušteno.

U nadi da ćemo je viđati sve više, evo nekoliko ideja kako biste mogli da je isprobate, od platinastih do srebrnih nijansi.