Lifestyle

Dubok struk i široke nogavice: Novi model farmerica biće u trendu ove sezone (foto)

Autor: | 25/03/2018

Dubok struk i široke nogavice: Novi model farmerica biće u trendu ove sezone (foto)

Proleće i leto 2018. godine biće u znaku novih trendova, a jedan od omiljenih su pantalone koje nisu namenjene samo mršavicama.

Nakon dugogodišnje modne vladavine, "skinny" farmerica napokon više nisu najpopularnije.

Njihovo mesto sada su zauzele potpuno drugačiji modeli inspirisani vintage trendovima. Nogavice su postale šire i struk viši, a ako vam takvi modeli ne zvuče primamljivo, razmislite dva puta jer, za razliku od uskih, ovakve farmerice laskaju baš svima.

Ovog proleća nogavice postaju još šire i kraće, i nose se farmerice koje više liče na culotte pantalone, pa se odlično uklapaju i u poslovne kombinacije.

Ovakve farmerice najbolje izgledaju u kombinaciji s nekom finom bluzom, sakoom i elegantnim salonkama, a dok čekate da i temperature postanu prolećne, možete ih i slobodno iskombinovati s čizmama i kratkom bundicom.

Објава коју дели Phoebe Soup (@phoebesoup) дана 17. Јан 2018. у 10:18 PST

A iako izgledaju neobično, i ove pantalone imaju iste prednosti kao i sve farmerice pa se lako prilagođavaju baš svačijem stilu, slobodno ih možete kombinovati i s patikama, običnim majicama i drugim ležernim komadima.

Објава коју дели Caroline Daur (@carodaur) дана 2. Феб 2018. у 4:15 PST

Instagram je prepun modne inspiracije za njihovo kombinovanje, dok se police popularnih prodavnica polako popunjavaju širokim teksas pantalonama, među kojima ćete lako pronaći neke za sebe.