Lifestyle

Rekonekcija: Metoda koja menja život

Autor: | 26/03/2018

Rekonekcija: Metoda koja menja život

Ovaj alternativni vid lečenja primenjuje se skoro dve i po decenije i daje odlične rezultate, a nakon opsežnih istraživanja na univerzitetima u Rusiji i SAD, postao je i sastavni deo zvanične medicine u mnogim zemljama

Metoda rekonekcije nastala je 1993. godine, a njen rodonačelnik je dr Erik Perl koji je godinama radio kao kiropraktičar. Efekte rekonekcije prepoznala je i zvanična medicina i oni se proučavaju na Univerzitetu Stenford, Univerzitetu u Sankt Peterburgu i Univerzitetu u Arizoni. Pod pojmom rekonekcije podrazumevaju se dve vrste tretmana – rekonektivno isceljenje i lična rekonekcija, o kojima nam priča praktičar Nataša Vukoje.

Rekonektivno isceljenje

Rekonektivno isceljenje deluje podjednako uspešno na svim nivoima: duhovnom, mentalnom, emocionalnom i fizičkom. Efekti su često brzi, mada je nekad potrebno više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena. Suština je u uklanjanju energetskih blokada, dovođenju tela u energetski balans i samim tim vraćanju sebi. Bitno je naglasiti da se isceljenje ne može usmeravati, kanalisati, već upravo dolazi u onom obliku koji je svakom biću potreban.

Sesija izgleda tako što se klijent smesti u ležeći položaj, zatvori oči i ostaje fokusiran na osećaje koji će se javiti u telu tokom tretmana. Za vreme sesije nema dodirivanja, razgovora, praktičar je u blizini i klijent se samo fokusira na svoj osećaj. Često se za vreme sesija javljaju različite senzacije, emocije, slike, boje. Sve je to sastavni deo sesije i svačiji doživljaj potpuno je drugačiji. Rade se tri sesije u što kraćem vremenskom roku. U skladu s potrebama klijenata, tretman se može ponavljati. Često se desi da u nekom delu života imamo dosta stresa, privatno, poslovno, da se pojavi i zdravstveni problem, e tada je dobro ponoviti rekonektivno isceljivanje.

Kome je namenjena ova metoda?

Rekonektivno isceljenje preporučuje se svima. Čak i deca odlično reaguju na ovu metodu. S obzirom na to da je reč o uklanjanju energetskih blokada, apsolutno svima donosi boljitak, jer na kraju, ipak svi težimo da se što bolje osećamo u svojoj koži, da se oslobodimo potisnutih emocija i svega onoga što stoji na putu našoj sreći i zadovoljstvu.


Lična rekonekcija

Lična rekonekcija je proces rekonektovanja ili ponovnog povezivanja na višem nivou s ličnom životnom svrhom i univerzumom. Odluka da se ovaj tretman uradi svesni je izbor klijenta. Ukoliko neko želi da krene dalje u svom životu i doživi jaču povezanost sa samim sobom, svojim potencijalima i univerzumom, onda je rekonekcija prava stvar. Većina klijenata slaže se da su im se životi drastično promenili nakon što su prošli kroz ličnu rekonekciju, pogotovo tokom narednih šest meseci do godinu dana od tretmana koji se radi jednom u životu. Rade se dve sesije u razmaku od 24 sata.

Boljici koji se osećaju nakon rekonekcije su sledeći:

– povećanje energije, vitalnosti i snage,
– čišćenje negativnih emocionalnih i mentalnih obrazaca,
– duboka opuštenost i mir,
– osećaj prisutnosti u njima samima,
– osećaj prisutnosti s drugima i sposobnost da budu ljubazniji i saosećajniji,
– osećaj pojačane intuitivnosti i jasnoće,
– gubitak patnje,
– osećaj veće povezanosti na nivou srca,
– pojačana percepcija (posebno vizuelna i slušna),
– dublji osećaj svrhovitosti,
– uživanje u osećaju obilja,
– potpuna promena u tome kako su se osećali spram samih sebe i u svom telu,
– osećaj da se živi ovde i sada.

Senzacije tokom tretmana

Svačija iskustva potpuno su drugačija, ali klijenti najčešće izdvajaju fizičko, mentalno, emotivno i duhovno uzdizanje na više energetske frekvencije. Tretman nije bolan, već uvek prijatan i opuštajući. Mnoge osobe koje sam sretala misle da su zatvorene i da ništa neće osetiti tokom sesije, a ispostavi se da imaju vrlo intenzivne senzacije. Razlog tome je što se kroz rekonekciju povezuju s višom inteligencijom i frekvencijama koje ne mogu biti kontrolisane, niti usmeravane.

Promene nakon rekonekcije

Rekonekcija osobu, na prvom mestu, vraća sebi, i dovodi je do sklada sa samim sobom. Kada se dobije osećaj da jasno znamo šta želimo, a sta ne želimo, onda imamo bolji fokus, nove ideje, snagu da donesemo određene odluke, napravimo nove korake, otvorimo se za nove situacije, oslobodimo se strahova… To su sve uslovi za životne promene kojima težimo. Zato se ljudima nakon rekonekcije dešavaju fantastične stvari i život im se uvek menja nabolje.