Lifestyle

Sa njim nećete pogrešiti: Dezen koji će biti najtraženiji ovog proleća (foto)

Sa njim nećete pogrešiti: Dezen koji će biti najtraženiji ovog proleća (foto)

Ne dešava se tako često, ali ponekad određeni print, materijal pa i kolorit iz jedne sezone prebaci se u drugu, samo sa određenim stilskim promenama koje naravno diktira vreme.

Tako je Njegovo visočanstvo, taj famozni KARO preživeo zimsku sezonu i smestio se lepo u prolećne trendove, i to one najpopularnije! Ali pazite, ovaj prolećni karo nije nikako karirana košulja, pa ni mini tartan suknja, već nešto malo sofisticiranije. Na primer, blejzeri sa ovim printom, kostimi i fenomenalne palaco pantalone.

Atraktivan kostim s karo printom nikako ne može da prođe nezapaženo, te je valjda zbog toga i postao omiljen među brojnim poznatim damama, kako onima iz modnog sveta, tako i glumicama i pevačicama.

Razlog za to je vrlo jednostavan: sve što vam treba da biste prikazali ovaj outfit u najbolje svetlu jeste jednobojna majica ispod blejzera i dva do tri aksesoara, salonke i spremni ste.

Sve su to razlozi zbog kojih vam modni insajderi preporučuju da uložite makar u jedan komad sa karo dezenom, jer je sigurno da će se na spisku trendova zaržati još neko vreme.

Kako da stilizujete ovaj trend pogledajte u nastavku:

A post shared by @justiinspire on Mar 28, 2018 at 4:16pm PDT

A post shared by Showroom56 (@showroom56) on Mar 30, 2018 at 6:06am PDT

A post shared by @dlitefultrendsx on Apr 3, 2018 at 4:41am PDT