Lifestyle

Džesika Alba savetuje: Beauty rutina koja je neophodna svakoj ženi

Džesika Alba savetuje: Beauty rutina koja je neophodna svakoj ženi

Poznata i prelepa glumica Džesika Alba, otkrila je šta za nju predstavlja prava jutarnja, beauty rutina. Nije ništa teško i dostupna je svakoj ženi, samo ako poseduje volju.

Džesika jedna je od onih žena koje ustaju u pet ujutro kako bi se posvetile same sebi i navikama koje voli. Pre kafe i konkretnih obaveza, ova lepotica obavezno pripremi, nama svima omiljeni napitak - kafu. Pored toga, obavezan faktor razbuđivanja je svakako i zeleni smoothie sa kokosovim uljem, koji hrani organizam i odražava energiju do kasnih večernjih sati.

Kada bi svi izgledali kao ona nakon porođaja: Na šta se požalila Džesika Alba pet dana nakon što je treći put postala mama

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Aug 16, 2017 at 9:11am PDT

Za njen savršen izgled zadužena je joga kao i redovno vežbanje koje svakodnevno pokreće endorfine. Nakon fizičke aktivnosti, lepa glumica praktikuje hidroterapiju lica i tela. Nanošenje krema i balzama za lice, neizostavan je detalj njene beauty rutine.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Mar 18, 2018 at 10:08pm PDT

- Rano ustajanje i okretanje sebi pre bilo kakvih durgih obaveza ključ je lepote i unutrašnje sreće - poručila je Džesika svim ženama.