Lifestyle

Slobodno preskočite ova 4 prolećna trenda, ukoliko želite da sakrijete neki kilogram viška

Slobodno preskočite ova 4 prolećna trenda, ukoliko želite da sakrijete neki kilogram viška

Čak i ako imate nemate problema s kilogramima, pogrešan izbor odeće može vas učiniti da izgledate deblje!

Pravim odabirom odeće možete u trenu izgledati atraktivnije, mlađe, čak i vitkije.

Ali neki odevni komadi imaju sasvim suprotan efekat i vizualno dodaju kilograme, a u tu kategoriju moguće je svrstati čak 4 aktualna trenda. Otkrijte o kojim je tačno trendovima reč i izbegnite ih ako ovog proleća i leta ne želite da izgledate deblje nego što jeste:

Providni i mrežasti komadi

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on Apr 13, 2018 at 2:09pm PDT

Ispod providne odeće nemoguće je išta sakriti, štaviše, ovakva odeća dodatno će naglasiti i vaše najsitnije mane, pogotovo u pripijenoj varijanti. Ali iako ste nesigurni u svoj izgled, možete isfurati ovaj trend na malo suptilniji način, na primer, ispod providne bluze obucite majicu na bretele u boji kože.

Predimenzionirana odeća

A post shared by Josefine H. J (@josefinehj) on May 2, 2018 at 7:15am PDT

Široka odeća takođe je u trendu i to već nekoliko sezona, ali nesporno je i da vizualno dodaje kilograme svakome ko je nosi. Ako ne želite da izgledate deblje, svakako odmah u startu precrtajte široke haljine ili kombinacije s dva predimenzionirana komada odednom, ali ne morate u potpunosti preskočiti ovaj trend. Odaberite jedan široki komad i kombinujte ga s uskim komadima u ostatku autfita, na primer, široku košulju i skini farmerike.

Upečatljivi dezeni

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken) on Dec 3, 2017 at 5:23am PST

Uz nezaobilazne cvetiće, ovog proleća u modi su i tačkice, leopard print te prugice, a svi ti upečatljvi dezeni vizualno će vam dodati kilograme, pogotovo ako ih obučete od glave do pete ili ih međusobno kombinujete, što je sada takođe dopušteno. Radije ih nosite na cipelama i drugim modnim dodacima, a ako baš morate i na odeći, onda odaberite smo jedan komad upečatljivog dezena i kombinujte ga s neutralnim ostatkom autfita.

Žuta i boja lavande

A post shared by Jaclyn Ram (@myviewinheels) on May 3, 2018 at 6:17pm PDT

Dve hit boje sezone takođe mogu vizualno dodati kilograme. Srećom, i modni dodaci u ovim bojama ove su sezone itekako poželjni pa možete ostati u trendu bez rizika da izgledate deblje.