Lifestyle

Zašto vam muškarci ne prilaze?

Zašto vam muškarci ne prilaze?

U filmovima muškarci redovno prilaze devojkama u kafićima. U stvarnom životu to ide malo drugačije i sve je više žena koje se žale da im muškarci ne prilaze…

Da li ste se ikada zapitale zašto vam muškaci ne prilaze? Evo nekoliko potencijalnih razloga…

1. „Čopor“ drugarica

Muškarci su otkrili da im nije prijatno kada treba da priđu devojci koja se celo veče ne odvaja od „čopora“ svojih prijateljica, piše Index.hr.

2. Mobilni

Ono što muškarce najviše odbija je i onaj mali uređaj koji žene vade iz torbica i proveravaju svakih 5 minuta. Prvo, to je vrlo iritantno ponašanje i dokazuje da ste izgubile dodir s realnim svetom. Drugo, ostavlja utisak da imate nekoga pa se stalno dopisujete.

3. Napadne minđuše

Izgleda da muškarci gledaju svaki detalj pa su otkrili kako je malo verovatno da će prići devojci koja ima minđuše veće od ušiju.

4. Karmin

Mi obožavamo karmine, oni ne. Posebno ne ljubičaste, crvene, drečavo roze… One prirodne nijanse verovatno ni ne primete.

5. Osmeh

Žene koje se nikada ne smeju nisu im ni malo privlačne, ma koliko god bile lepe.

6. Alkohol

I boca vina na stolu nije problem ako se pije damski. Ispijanje alkohola u stilu Čarlija Šina i „odvažnije“, odnosno slobodnije ponašanje nego inače, crveni je karton za osvajače.

7. Preterivanje

Šminka, solarijum, prekratke haljine i slične stvari. To što se okreću za vama, ne mora nužno da znači i da ste im privlačne.