
Hana, uspela si! Nataša i Dača 14 godina od razvoda ponovo zajedno FOTO
16/06/2025
7h
Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac ponovo zajedno
Kompanija Somboled organizovala je druženje sa predstavnicima medija povodom predstavljanja asortimana proizvoda Galbani, najpopularnijeg brenda italijanskih sireva u svetu.
U prijatnom ambijentu novobeogradskog restorana Mozzarella predstavnici medija imali su priliku da degustiraju Galbani proizvode i italijanske specijalitete koje su za njih pripremili kuvari restorana, ali i da se sami oprobaju u pripremi tradicionalnih italijanskih predjela.
- Bilo nam je veliko zadovoljstvo da ugostimo naše kolege iz medija i da im na jednom ovako dinamičnom i zabavnom događaju priredimo degustaciju autentičnih italijanskih ukusa. Želeli smo da kroz jedinstven koncept koji obuhvata i interaktivni kulinarski segment predstavimo brend Galbani i posebno nas raduje što su nam se kolege novinari pridružili u ovoj gastronomskoj avanturi - istakla je Ivana Dimitrijević, PR kompanije Somboled.
Brend Galbani prisutan je na srpskom tržištu od 2006. godine i to sa proizvodima Galbani Mozzarella, Galbani Mascarpone, Galbani Gorgonzola, Galbani Paesano i Galbani Grana Padano.
- Iza brenda Galbani stoji tradicija proizvodnje sira koja je duža od jednog veka. Tokom svog postojanja razvio se u najpopularniji brend sira u preko 50 zemalja sveta, zahvaljujući tome što je sve vreme ostao dosledan u očuvanju kvaliteta. Ponosni smo na činjenicu da su Galbani proizvodi dostupni i potrošačima u Srbiji - naglasio je Goran Stefanović.
U ulozi domaćice goste je dočekala poznata glumica i televizijska voditeljka Nina Seničar, a u pripremi jela savete i pomoć pružio im je Dejan Stanković, predsednik Asocijacije šefova kuvara Srbije, glavni kuvar restorana Mozzarella i vlasnik brojnih sertifikata i priznanja o poznavanju italijanske kuhinje.
- Kao velika obožavateljka italijanske kuhinje, moram da odam priznanje kolegama na ukusnim zalogajima koje su pripremili, naročito na caprese salati koju često i sama pripremam jer je lagan, ukusan i zdrav obrok. Nakon deset godina života u Italiji, postala sam veliki ljubitelj njihove kulture i gastronomije i ovaj događaj me je podsetio na taj lep period - izjavila je Nina Seničar.
Glavni kuvar restorana Mozzarella Dejan Stanković, koji važi za velikog poznavaoca italijanske kuhinje, poklonio je puno poverenje brendu Galbani. On je osmislio jedinstveni jelovnik ovog restorana u želji da goste upozna sa gastronomskim karakteristikama svih regiona Italije.
- Prepoznatljivi ukus Galbani sireva najbolje dolazi do izražaja u kombinaciji sa dobro odabranim namirnicama, kao što su maslinovo ulje, bosiljak, paradajz i suhomesnati proizvodi, a idealno se kombinuje i sa specijalitetima poput paste, rižota i lazanja - rekao je Dejan Stanković.
Osnovan 1882. godine u italijanskom gradiću Balabio u dolini Valsasina, poznatoj po proizvodnji sira, brend Galbani se tokom više od 130 godina postojanja razvio u najpopularniji brend italijanskog sira u svetu.
Hana, uspela si! Nataša i Dača 14 godina od razvoda ponovo zajedno FOTO
16/06/2025
7h
Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac ponovo zajedno
Dirala sam zabranjeno voće, goreću u paklu: Snežana Savić u 72. godini priznala svoj najveći greh
16/06/2025
9h
Snežana Savić priznala svoj najveći greh
16/06/2025
9h
Obrazovanje Zorice Brunclik pevačicu svrstava u red najobrazovanijih pevačica u našoj zemlji
Roštilj, bazen i dvospratna kuća kao iz bajke: Zavirite na ušuškano imanje Ivane Peters FOTO
16/06/2025
11h
Kuća Ivane Peters van Beograda prava je oaza u prirodi
Horoskop za 17. jun: Jedan znak krije emocije i od sebe samog, Jarčevi, nije dan za nove početke
16/06/2025
12h
Horoskop za 17. jun 2025. godine