Lifestyle

U ovome je trik: Stručnjak otkriva kako da izgledate 10 godina mlađe

U ovome je trik: Stručnjak otkriva kako da izgledate 10 godina mlađe

Dok je botoks obično prvi izbor damama kako bi podmladile svoj izgled, stručnjak otrkiva da postoji drugi način.

Veliki broj žena daje pravo bogatstvo na razne čudesne anti ejdž tretmane, ali Šari Rejnold, direktor u kompaniji Barney Martin, objašnjava da u velikoj meri promena boje kose može da pomogne.

Šari kaže da možete da koristite različite tonove plave i braon kako biste uticali na vizuelni izgled svog lica, te istakli najlepše delove i prikrili nedostatke.

Jedna boja je posebno dobra za podmlađen izgled, a reč je o "bejbi plavim nijansama".

- To je upravo boja koju imaju bebe. Svetla je, ima veliki odsjaj ali je ton veoma nežan, i savršeno se stapa sa bojom kože - kazala je ona za "Femail".

U slučaju da više volite tamnije tonove, najbolje bi bilo da se odlučite za brazilsku braon boju, kakvu ima poznata brazilska manekenka Izabel Gular.

- Ova boja poseduje savršeno balsnirane tople i hladne tonove koji savršeno izgledaju na dnevnoj svetlosti. Nije previša tamna i daje suptilan sjaj - objašnjava.

Još jedna odlična nijansa je ćilibar, a ona posebno koži lica daje zdrav sjaj.

Nežna ćilibar nijansa odlično služi kao baza, a posebno je dobra da posvetli plavu ili braon kosu – da joj da prirodan sjaj. Posebno dobro podmlađuje, odnosno vizuelno ublaža vidljivost bori ili pigmentaciju na koži.

Објава коју дели Marcia Cross (@marciacross) дана 25. Јан 2015. у 9:37 PST

Na kraju, Šari kaže da se možete odlučiti i za med nijanse:

- Korišćenje med nijansi na plavoj boji kose je dobro poznat trik kolorista kojim se služe kada žele da vizuelno popravi tonus kože. Često ćete videte na ženama u Holivudu poigravanje sa ovim trikom.

Osim toga, frizeri se često služe i konutiranjem. Ova tehnika pomaže da istaknete najlepše delove lica – posebno jagodica, usta, očiju i obrva.

Објава коју дели Sienna Miller (@siennamiller1) дана 26. Јун 2014. у 12:18 PDT