Lifestyle

Megan Markl pokrenula bizaran trend zbog kojeg žene trpe bol

Megan Markl pokrenula bizaran trend zbog kojeg žene trpe bol

Sve što je do sada nosila u javnosti rasprodalo bi se u trentku, a žene širom sveta poludele su i za njenom razbarušenom punđom. Sada su otišle na novi nivo bizarnosti.

Prvo su zbog Megan Markl počele ponosno da pokazuju svoje pegice, a sada pegice masovno tetoviraju po licu da bi ličili na britansku princezu.

Објава коју дели iluvsarahii (@iluvsarahii) дана 8. Авг 2017. у 10:19 PDT

Megan ne krije da obožava svoje prirodne pegice koje ima celog života i koje je ponosno pokazala i na venčanju. Više puta je izjavila kako je uvek razočara kada časopisi fotošopiraju njene "mane" koje ona smatra samo vrlinama i koje je izdvajaju iz jednolične mase. Iako se mnogi svojih pegica žele rešiti, postoji veliki broj žena koje su poludele baš za njima i to u trenutku kada su videle Megan na kraljevskom venčanju.


Gabrijel Rejnbou, tattoo umetnica iz Atlante rekla je da se u njenom salonu traži termin više baš za tetoviranje pegica za koje se koristi polutrajna boja. Sam postupak traje tri sata i košta oko 250 dolara, a pegice što više vremena prođe izgledaju sve bolje i bolje jer blede i poprimaju sve prirodniji izgled.

Ipak, Gabrijel upozorava da se ovo tetoviranje mora izvršavati s velikom merom opreza jer, ako se igla pritisne prejako u kožu, konačan rezultat može izgledati kao gomila malih ožiljaka ili pak mitesera koje verujemo da niko ne želi.

Објава коју дели Cosmetify (@cosmetifyuk) дана 9. Јун 2018. у 5:00 PDT


Tetovirane pegice u potpunosti izblede tek posle tri godine što je još jedan od razloga zašto bi devojke pre odluke na tako nešto najprije treba da istraže rad raznih tattoo majstora.