Lifestyle

Ultramoderni načini da nosite rep ove sezone

Ultramoderni načini da nosite rep ove sezone

Stiglo je leto i donelo visoke temperature zbog kojih ćemo posegnuti za onim najlaganijim i najprozračnijim odevnim komadima, ali i zbog kojih ćemo pronaći nekoliko novih favorita kada su kosa i frizure u pitanju.

https://www.instagram.com/p/BWWUQlHF12k/?utm_source=ig_embed

Odmah nakon nove, kraće frizure koja donosi osveženje i novi look, na listi najpoželjnijih frizura pronaći će se redom skupljene frizure koje bitno olakšavaju borbu s poludugom ili dugom kosom za vreme najtoplijih letnjih dana.

https://www.instagram.com/p/Bh47fKmh5EG/?utm_source=ig_embed

I dok će punđe nositi dozu elegancije, a pletenice romantičan boho izgled, rep je ipak najbrža i mnogima najomiljenija frizura.

https://www.instagram.com/p/BgUR39_jH9B/?utm_source=ig_embed

Jednostavan i nenametljiv, ali istovremeno šarmantan i razigran, rep ne mora biti neugledan ili običan.

https://www.instagram.com/p/BXeZWijjkpF/?utm_source=ig_embed

Naprotiv, trendovi u svetu frizura rep su ponovno stavili u samo središte pažnje i ponudili nove trikove koji će začiniti njegov izgled, ali i zadržati njegovu jednostavnost.

https://www.instagram.com/p/BjxUWqEH0sp/?utm_source=ig_embed

Od svilene marame i satenske mašne koju su postale omiljeni ukras za trendi rep preko visokog repa sa naglašenim volumenom na temenu koji nosi šarm šezdesetih i neodoljivo podseća na frizuru kakvu su u toj dekadi nosile it devojke poput Brigitte Bardot, pa sve do zaglađene ravne kose skupljene u uredan rep koja se istakla kao odličan izbor čak i za formalne, poslovne i svečana kombinacije, rep ovog leta donosi pregršt različitih izdanja kojima nećemo moći da odolimo.

https://www.instagram.com/p/BjCNNSXg9Lp/?utm_source=ig_embed