Lifestyle

Ništa vam više ne treba: Omiljena haljina Anđelke Prpić je najlepši trend leta

Ništa vam više ne treba: Omiljena haljina Anđelke Prpić je najlepši trend leta

Kad su letnji trendovi u pitanju, teško da neki može da se meri sa onim najjednostavnijim, a opet nejefektnijim - malom belom haljinom.

Baš kao što je mala crna haljina sinonim za eleganciju, tako je i njena "drugarica" mala bela haljina postala komad u kojem se svaka žena leti oseća opušteno, lagano i lepo. Izgleda da baš zato Anđelka Prpić ovog leta ne izlazi iz jedne slatke i opuštene varijante ove haljine, koja spaja eleganciju i taj letnji, boho vajb koji je iz godine u godinu sve popularniji.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jun 14, 2018 at 6:57am PDT

Anđelkina haljinica je od laganog materijala sa rupicama koje stvaraju zanimljivu šaru, pa ne samo da izgleda sjajno - već je i udobna i dozvoljava koži da diše, što je pun pogodak za letnje, vrele dane i noći. Bela haljina se jako lako kombinuje i ide uz najrazličitije stilove - pa tako možete tokom dana da je šetate uz patike i ranac, a uveče samo da nabacite neke štiklice i spremni ste za noćni provod.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jul 2, 2018 at 1:16am PDT

Bela boja je, inače, prava boja leta i ove godine, kao i mnogih prethodnih, pa modni dizajeri savetuju da se baš njoj okrenemo.

Naša glumica je poslušala taj savet i super joj stoji!

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jun 16, 2018 at 8:25am PDT