Lifestyle

Šta ćemo sada: Rijana vraća STARI TREND

Šta ćemo sada: Rijana vraća STARI TREND

Pevačica s Barbadosa Rijana ušla je u istoriju postavši prva crna žena koja će izaći na naslovnoj strani septembarskog, britanskog izdanja magazina Vogue, najprestižnijeg izdanja u godini. Na glavi je menjala šešire sa cvećem, a umesto njenih gustih obrva nacrtane su joj dve tanke linije, koju su ponovo "in".

Rijana je pozirala u širokim haljinama na volane, a tanke obrve su upotpunile stilizaciju inspirisanu japanskim motivima.

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 31. Јул 2018. у 8:52 PDT

Britanska edicija je Rijanu predstavila kroz objektiv Nika Najta, a za stilizaciju je bio zadužen glavni urednik Edvard Eninful.

- Neustrašiva ikona muzičke industrije i poslovna žena, u kojoj se modna i javna ličnost prepliću kao ni kod koga drugog. Koliko god da je eksperimentalan stajling za koji se nekad odluči, šta god da ima na sebi, nju i njenu autentičnost nikad ne gubite iz vida. Ona je uvek Rijana. U tome leži važna lekcija za sve nas. Kako god odlučite da se oblačite u narednom periodu, naučite nešto od nje i potrudite se da uvek budete - vi - napisao je Eninful o muzičkoj i modnoj ikoni, piše The root.com.

- Počastvovana sam što ću biti lice s naslovnice na prvom izdanju Voga za septembar - pohvalila se pevačica na društvenim mrežama. Pre dva meseca devojka s Barbadosa predstavila je svoju kolekciju seksi donjeg veša Fenti bjuti koja nudi i XXL liniju za punije žene.

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана 31. Јул 2018. у 9:10 PDT