Lifestyle

5 lakova za nokte koji se najlepše slažu uz preplanuli ten

5 lakova za nokte koji se najlepše slažu uz preplanuli ten

Iako većina devojaka lak za nokte bira prema odevnim kombinacija, leto je doba kada boju laka možemo da kombinujemo uz svoju put...

U nastavku donosimo one koje treba da izaberete kako biste dodatno naglasili preplanuli ten:

Bela u svim nijansama

Beli lak za nokte omiljen je među trendseterkama širom sveta, a razlog je kontrast svetlog laka za nokte i tamnog tena. Nokti dolaze do izražaja i odlično pristaju uz bronzanu put. Svi tonovi bele su poželjni, a izbor je samo na vama!

Објава коју дели M I L A (@trainwithmila) дана 28. Мај 2017. у 1:20 PDT

Pastelne boje

Ako, ipak, više volite lakove za nokte u boji, a želite da postgnete kontrast kao s belim lakom, tu su pastelne nijanse! Takođe imaju isti efekt kao beli lak, samo u toplijem i vedrijem izdanju.

Crvena boja

Ljubiteljice crvenih noktiju ne moraju ih se odreći preko ljeta ako žele biti u trendu. Savetujemo jarke crvene boje i one s narančastim tonovima, a za one koje su spremne napraviti odmak od klasične crvene - narančasti lak. Nokti u narančastoj ili crvenoj boji odlično se stapaju s tamnim tenom.

Svi tonovi plave i zelene

Iako se plava i zelena hladne boje, savršeno uklapaju uz preplanuli ten. Mint zelena, tirkiznoplava, jarko plava ili zelena i svetle nijanse ovih boja ovog leta jakos u poželjne. Nokti u tim bojama sigurno neće proći neprimećeno.

Nude nijanse

Mogle bismo reći kako je nude boja večiti klasik u beauty svetu i idealno se uklapa uz sve pa tako i uz preplanuli ten. S ovom nijansom nikada nećete pogrešiti, a odlična je i ako ne želite previše da ističete nokte.

Објава коју дели ollalanails (@ollalanails) дана 10. Авг 2018. у 2:15 PDT