Lifestyle

Kako da odaberete poklon za svaki horoskopski znak

Kako da odaberete poklon za svaki horoskopski znak

Ponekad je teško odabrati poklon za najmilije, partnera ili prijatelje. Međutim svaki znak zodijaka ima nešto što najviše voli ili što bi želeo da ima...

OVAN

Ovnovi su temperamentni i originalni pa kada im poklanjate nešto, važno je da dobro znate njihove navike i šta im se dopada. Ako ne poznajete dobro osobu u znaku Ovna a želite da je/ga iznenadite, neka to bude nešto univerzalno i ne eksperimentišite. Dobar parfem za damu i ulaznica za utakmicu za gospodina, to je pravi izbor!

BIK

Bikovi su poznati romantičari a ako moraju, oni su i materijalisti. Uvek će se obradovati pozivu na večeru u neki dobar restoran. Nije to zato što oni vole da jedu, Bikovi uživaju u hrani za razliku od nekih koji jedu neumereno. Poklon može da bude i neka dobra kutija za nakit za damu a muškarcu možete kupiti novčanik ili zanimljiv privezak za ključeve.

BLIZANCI

Blizanci su izuzetno inteligentni i oni tačno znaju šta od koga mogu da dobiju. Za njih je karakteristično to da ne razmišljaju šta je unutra već ih zanima kako ste i zašto baš to izabrali. Za njih je dobra knjiga uvek kvalitetan poklon, to će ih obradovati. Bez obzira na to kog su pola, vole da uče, čitaju, istražuju pa ako baš ne znate šta, poklonite knjigu, ako je moguće, što skorijeg izdanja, jer su sve ostalo, sigurno pročitali.

RAK

Nežni Rakovi su zahvalni na tome što ste uopšte poželeli nešto da im poklonite, što ste baš u tom trenutku mislili na njih i zaista će se obradovati pre svega vašoj nameri. Ako spremate poklon za Račicu, onda možete da se odlučite za neke diskretne minđuše a ako je muškarac Rak onda dolazi u obzir nešto od kvalitetnije kozmetike a obradovaće se i nekom komadu za kuću, recimo!

LAV

Glamurozni Lavovi definitivno ne obraćaju pažnju na vrednost poklona zbog cene ali im je važno koliko ste spremni da potrošite na njih. Bolje je da im ne kupujete ništa ako ne možete da odvojite novac za nešto vredno. Oni kada daju, zaista ne pitaju šta košta. Vole da obraduju druge i galantni su pa isto očekuju od drugih. Dobra tašna ženi ili dobar kaiš muškarcu Lavu sigurno da je adekvatan poklon.

DEVICA

Device su skromne i njima možete pokloniti bilo šta, oduševiće se. Oni sami nisu skloni tome da rasipaju novac i ne očekuju od vas ništa. Ipak, kada poklanjaju, baš im je važno da to bude nešto lepo i obavezno da je lepo upakovano! Knjiga je dobar poklon za ženu Devicu dok za muškarca možete da kupite neku enciklopediju, sigurno će se oduševiti.

VAGA

Sa Vagama je sve vrlo jednostavno. One su poznate kao osobe sa stilom, uvek u trendu i sl. Ženi Vagi kupite cipele ako možete ili, ako to nije primeren poklon ili se ne poznajete dobro, kupite joj ogledalce ili neki ruž, obradovaće se i ešarpi. Vage vole da budu doterane pa nije teško odabrati im poklon. Muškarcu možete da poklonite lepu košulju, što svetlije boje ali da su prirodni tonovi.

ŠKORPIJA

Škorpije se ne raduju poklonu dok ne vide šta ste joj kupili jer onda tačno zna sa kim ima posla i u tome ne greši. Znaće koliko ste vremena potrošili na kupovinu i da li ste zaista želeli da je obradujete ili je to onako radi reda. Očekuje poklon samo za nju a od srca, pa zato, ako se ne poznajete dobro, bolje ne poklanjajte ništa ili eto, neki egzotičan parfem ako baš morate, to je uvek adekvatno.

STRELAC

Oni su vrlo velikodušni, vole da poklanjaju i da obraduju druge pa će ih radovati svaki gest ili poklon.

Njima možete da poklonite neku sliku ili saksiju lepih boja a ako je u pitanju vaša voljena osoba onda sigurno znate da će se najviše obradovati ako uplatite neki odmor ili vikend putovanje. Muškarcu Strelcu možete da poklonite neku zanimljivu kravatu.

JARAC

Jarčevi su praktični pa kada kupuju poklon, gledaju da vam to bude korisno. Tom idejom možete da se vodite i vi slobodno. Ako znate da mu/joj nešto treba, slobodno kupite. Ako niste upućeni, ženi možete da poklonite maramu ili rokovnik. Muškarac bi voleo da dobije nešto što će mu dugo trajati ili samo po sebi ima značaj. Možda neku knjigu o istoriji njegovog naroda ili zanimljiv rokovnik.

VODOLIJA

Vodolije su poznate kao vrlo originalne i one će potrošiti mnogo vremena oko odabira poklona za vas. Ako vam je stalo, potrudite se da je/ga iznenadite. Najviše vole društvo pa možda da organizujete neko okupljanje ili rezervišite ulaznicu za neki događaj. Žena Vodolija će se sigurno obradovati nekoj savremenoh stvarčici za ulepšavanje. Muškarcu možete pokloniti neki neseser neobičnog oblika.

RIBE

Za njih je važno da su emocije utkane u taj poklon koji ste namenili njima. Obradovaće se svakako šta god da dobiju i verovatno će voditi računa o tome da vam uzvrate prvom prilikom. Žena Ribe je senzualna a ne bi bilo loše odabrati nešto što će pokazati kako je doživljavate. Svilena marama ili parfem nežnih nota. Muškarcu poklonite ručni sat ili skromnije, flašu dobrog vina.